Forum Discussion

-WAR-ACPL-Bowmo's avatar
4 years ago

W menu i podczas gry blokuję się klawisz D

Gdy wchodzę do menu i wchodzę w zakładkę z postaciami gra zjeżdża mi na sam dół i nie da się wyrwać innej postaci. To samo się dzieje w grze gdy już wybiorę postać to zaczyna się ona cofać 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @-WAR-ACPL-Bowmor 

Dziękuję za Twoje zgłoszenie. 

Mógłbyś powiedzieć nam coś więcej na temat konfiguracji na jakiej grasz? 

Grasz na laptopie czy PC? Jeśli na laptopie to korzystasz z zewnętrznej klawiatury, czy korzystasz z tej wbudowanej? 

Czy problem pojawia się również jeśli uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu?

Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?

• @EA_KubaNo to gram na PC i nie jest to zależne od klawiatury bo pojawia się to nawet kiedy jest odłączona nie jest to kwestią modów bo usunąłem wszystkie grę też przeinstalowałem i raz działa normalnie a raz pojawia się ten błąd z modami tak samo jak mam włączone to raz wszystko bez problemu a innym razem gdy włączę grę na nowo to pojawia się ten błąd 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @-WAR-ACPL-Bowmor 

Czy problem minął w momencie uruchomienia komputera w trybie czystego rozruchu? Jeśli nie jest to związane z klawiaturą to na Twoim komputerze może być aplikacja powodująca ten błąd. 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,240 PostsLatest Activity: 2 days ago