Forum Discussion

bazpaw's avatar
4 years ago
Solved

Wyłączanie się gry

Hej,  mam Battelfronta 2 z promocji na epicu i mam taki problem, że gra losowa wyłącza się do pulpitu podczas grania w jakikolwiek tryb. Mój komputer spełnia minimalne wymagania techniczne, ale gram na niskich ustawieniach graficznych.

• Dzięki za DxDiag @bazpaw 🙂

Z tego co widzę to dla Twojej karty graficznej dostępne są nowe sterowniki i możesz pobrać je stąd

Card name: NVIDIA GeForce 940MX
    (...)
    Driver Date/Size: 18.12.2017 02:00:00, 945368 bytes

Dodatkowo na Twojej partycji systemowej jest mało miejsca. Spróbuj usunąć, lub przenieść niepotrzebne pliki na drugi dysk. 

Miej również na uwadze, że parametry Twojego komputera (procesor i karta graficzna) są poniżej minimalnych wymagań gry. W związku z tym uruchomienie i poprawne działanie gry może być tego bezpośrednią przyczyną. 

7 Replies

• Gra wyłącza się całkowicie, a włączenie komputera w trybie czystego rozruchu nie rozwiązuje sprawy.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @bazpaw 

Prześlij nam proszę plik DxDiag, możliwe że tam znajdziemy jakieś wskazówki odnośnie rozwiązania problemu. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Dzięki za DxDiag @bazpaw 🙂

Z tego co widzę to dla Twojej karty graficznej dostępne są nowe sterowniki i możesz pobrać je stąd

Card name: NVIDIA GeForce 940MX
    (...)
    Driver Date/Size: 18.12.2017 02:00:00, 945368 bytes

Dodatkowo na Twojej partycji systemowej jest mało miejsca. Spróbuj usunąć, lub przenieść niepotrzebne pliki na drugi dysk. 

Miej również na uwadze, że parametry Twojego komputera (procesor i karta graficzna) są poniżej minimalnych wymagań gry. W związku z tym uruchomienie i poprawne działanie gry może być tego bezpośrednią przyczyną. 

• Bardzo dziękuję za pomoc, problem zdaje się przestał występować, dziękuje pozdrawiam.

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,241 PostsLatest Activity: 2 days ago