Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiThe Sims
  3. The Sims 4
  4. The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń

Forum Discussion

Recent Discussions

• claudiap91's avatar

Szukam pliku tej sukni.

Hej. Nie moge niczego pobrać ze strony BEO CREATIONS bo wyskakuje mi jakaś strona yutex, a spodobała mi si ebardzo jedna sukni ślubna. Czy ktoś ma moze link do pliku inny niż do strony beo creati...
    claudiap91
    3 months ago
  • marekzb's avatar

Inne światy niż w grze - skąd wziąć

Witam! Chciałabym zapytać kogoś zorientowanego gdzie znaleźć gotowe, piękne światy w 3D. Buduję swoją grę od nowa po instalacji Sims 4, straciłem wszystkie save i już nie mogę nigdzie w internecie z...
    marekzb
    5 months ago
  • EA_Kalina's avatar

Strefa Relaksu - Najlepsze sposoby na odprężenie i regenerację w The Sims.

Wakacje chylą się ku końcowi i powoli trzeba wrócić do codziennej rutyny. Aby codzienność nas nie przytłoczyła, warto się od niej oderwać i wskoczyć do The Sims, gdzie można odpoczywać przez cały rok...
    EA_Kalina
    5 months ago
  • EA_Pulsar's avatar

Śmieszne zdjęcia Simsów

Na początek, dajcie znać jeśli uda wam się przyłapać Simy w jakiejś śmiesznej sytuacji.
    EA_Pulsar
    6 months ago
  • EA_Kalina's avatar

The Sims 4: budowanie społeczności i tworzenie zaczarowanych obiektów

Rozmawiamy z twórczyniami zawartości o ich zaczarowanych parcelach. Dla milionów graczy i fanów z całego świata The Sims to coś więcej niż seria gier – to przytulna, kreatywna przestrzeń, ...
    EA_Kalina
    7 months ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago