Forum Discussion
yohannabuilds stworzyła lokal dla małej firmy garncarskiej Glinakota oraz klub muzyczny Szkarłatna Nuta.
yohannabuilds, znana szerzej jako Johanna, to Simomaniaczka z Europy Północnej. Twórczyni uwielbia budować w The Sims 4, dlatego odkąd w 2021 roku zasiliła szeregi społeczności The Sims, praktycznie codziennie tworzy nowe obiekty. Kiedy Johanna nie zajmuje się budowaniem, lubi oglądać z rodziną filmy, spędzać czas z przyjaciółmi i relaksować się w domu.
❔ ZESPÓŁ THE SIMS: Porozmawiajmy o rodzinie Koopmanów i założonej przez nich małej firmie Glinakota. Jak Ci się podoba sposób, w jaki Jolanda i Gert korzystają z tego miejsca? Czy pewne dodane przez Ciebie elementy były dla nich i dla ich historii wyjątkowe?
YOHANNABUILDS: Chciałam, aby mieszkanie wydawało się proste i lekkie, idealne do odpoczynku po ciężkim dniu w pracy. Mimo że w ich związku da się zauważyć pewne napięcie, dobrze się bawią, wytwarzając wspólnie ceramikę, a kiedy emocje sięgają zenitu, każdy ma swoje miejsce, w którym może się odizolować i ochłonąć.
❔ ZESPÓŁ THE SIMS: Klub muzyczny Szkarłatna Nuta utrzymany jest w bardzo specyficznym stylu. Czy jest coś, czego się nauczyłaś lub z czym eksperymentowałaś podczas procesu tworzenia, co wykorzystasz w przyszłości?
YOHANNABUILDS: Zazwyczaj nie używam w swoich budowlach koloru czerwonego. Z kolei podczas tworzenia Szkarłatnej Nuty użyłam mnóstwo czerwieni i uważam, że klub wygląda rewelacyjnie. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Może w moich kolejnych budowlach znajdzie się trochę miejsca dla czerwieni!
About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń
Recent Discussions
- 2 months ago
- 3 months ago
- 4 months ago
- 4 months ago