Forum Discussion
❔ ZESPÓŁ THE SIMS: Dobra, to ostatnie pytanie do każdej z Was. Która parcela jest dla Ciebie największym powodem do dumy i dlaczego?
EVA: Szczególnie dumna jestem ze Starej Odlewni ze względu na jej wyjątkowy kształt – jest to fabryka przemysłowa z nowoczesną nadbudówką na dachu. Gdy zaczynałam pracę nad tą parcelą, nie spodziewałam się, że wyjdzie tak dobrze – uwielbiam jej realistyczny wygląd! Bardzo podobają mi się również minimalistyczne wnętrza, w tym duża, otwarta kuchnia oraz część salonowa, która pomimo minimalistycznego stylu, w którym jest utrzymana, sprawia wrażenie swojskiej i przytulnej.
KELLYHARTX: Gdy przeczytałam historię rodziny Sarpong i Rozlanego Neonu, przyszła do mnie wielka inspiracja. Chciałam dać tej rodzinie dom oraz przestrzeń dla firmy, których potrzebowała. Wszystkie części domu i firmy doskonale do siebie pasują. Na dole Nia rozwija swój interes oraz pasję, na pierwszym i drugim piętrze spędza czas z Lerato, a na trzecim piętrze Lerato ma swój pokój – według mnie idealnie skrojony pod dzieciaka, który interesuje się nauką!
LAIREEN: Uwielbiam Koffieboon! Po pierwsze, dlatego że to kawiarnia! (ludzie, którzy mnie znają zarówno w prawdziwym życiu, jak i w społeczności, wiedzą, że mam niezdrową obsesję na punkcie kawy). Po drugie w ramach tego Dodatku mogłam budować w bliskim mi stylu – mieszkam w Kopenhadze, której centrum pełne jest takiej architektury. Świetnie się bawiłam podczas tworzenia domu dla wielopokoleniowej rodziny, będącego jednocześnie siedzibą firmy, a obiekty trybu budowania sprawiły, że z łatwością mogłam odzwierciedlić typowe wnętrza oraz elewacje, jakie widnieją w duńskiej stolicy.
YOHANNABUILDS: Klub muzyczny Szkarłatna Nuta. Budowa parceli publicznej była dla mnie nowym wyzwaniem. Zyskałam dzięki temu większą pewność siebie i wiarę w swoje umiejętności.
About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń
Recent Discussions
- 2 months ago
- 3 months ago
- 4 months ago
- 4 months ago