Forum Discussion
Podróż śladami miłości ❤️
Dla simów chcących połączyć wypoczynek na plaży z pięknymi widokami w romantycznym otoczeniu - idealnym miejscem wydaje się Tartosa. Twórcy gry określają Tartosę jako "raj stworzony dla miłości". Otoczenie inspirowane greckimi wybrzeżami, mi osobiście przypomina również urokliwe włoskie miasteczka, w których często bywam (szczególnie jeśli zwrócimy uwagę na styl budownictwa). Na pierwszy rzut oka skojarzyło mi się z Sardynią.
Polecam wynająć nocleg w willi Vigna i cieszyć się niesamowitymi widokami na główną część wybrzeża.
Poranek polecam rozpocząć od śniadania w jednym z lokalnych punktów gastronomicznych, ja zawsze kupuję słodkie bułeczki.
Możemy również odwiedzić miejscowe stoisko z kwiatami i zakupić kwiaty dla ukochanej osoby
aby następnie wspólnie usiąść na fontannie i cieszyć się wzajemną bliskością.
Tuż obok znajduje się plaża z już przygotowanymi leżakami na których możecie spędzić nawet większość dnia 🙂
W wolnym czasie polecam odwiedzić także górną dzielnicę miasta - Terra Amorosa. Jest to urocza kraina, w której znajduje się Drzewo Zakochanych. Możemy zrobić sobie na jego tle pamiątkowe zdjęcie.
O każdej porze dnia to otoczenie jest przepiękne i warte spędzenia czasu. Tartosa zdaje się krzyczeć aby się zatrzymać, skupić na swoich uczuciach i zapomnieć o codziennych obowiązkach. Wygląda jakby była stworzona dla urlopowiczów i dlatego bardzo polecam wybrać się tam na jeden z waszych urlopów i spędzić romantyczne i niezapomniane chwile w tej krainie zakochanych.
About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń
Recent Discussions
- 3 days ago
- 17 days ago
- 3 months ago
- 3 months ago