Forum Discussion
- Doctor Ashley
Ashley pochodzi z Kanady. Należy do społeczności budowniczych The Sims 4 oraz rozwija karierę w branży finansowej. Droga, którą Ashley przeszła od odnawiania obskurnych mieszkań w San Myshuno do odtwarzania w grze prawdziwych posiadłości z Hidden Hills w Los Angeles, doprowadziła ją do posiadania wiernej społeczności fanów, dzięki której stała się twórczynią na pełny etat. „Społeczność The Sims nie przestaje dostarczać mi inspiracji. Ci ludzie zmienili moje życie w niewyobrażalny dla mnie wcześniej sposób”. Doktor Ashley zbudowała Zagajnik Mistrzów, Ustronie Księcia i Taras Winorośli.
Udało Ci się rzucić nieco światła na niezwykłe postaci jeździectwa, takie jak Sienna i jej koń Flapjack! Co było inspiracją do stworzenia tych utalentowanych Simów i ich zwierzaków?
Jeżeli istnieje coś, co naprawdę uwielbiam, to jest to luksus! Moja budowla musiała odzwierciedlać wystawny styl życia czempionów oraz wszystkie ich zwycięstwa. Tworząc halę dla byłych czempionów w centrum Nowej Appaloosy, weszłam w buty Sienny Grove, by zrozumieć, jak niesamowite byłoby mieszkanie z koniem czempionem w sercu miasta. Byłoby się szanowanym członkiem społeczności, mieszkającym w nowo wyremontowanym domu, organizującym wystawne przyjęcia oraz przyjmującym nowych adeptów jeździectwa, którzy chcą się od nas uczyć. Spędziłam również mnóstwo godzin, oglądając filmy o jeździectwie na YouTube i TikToku, by lepiej zrozumieć poświęcenie wiążące się z tą dyscypliną, a także głęboką miłość, którą jeźdźcy darzą swoje konie. Nie ma wątpliwości, że mistrz jeździectwa oraz jego koń będą żyć pełnią życia – mam nadzieję, że moja budowla zapewni im wszystko, czego potrzebują!
Zagajnik Mistrzów (na zewnątrz)
Zagajnik Mistrzów (wnętrze)
Ustronie Księcia (wnętrze)
Ustronie Księcia (na zewnątrz)
Co sprawiło, że domy w tym Dodatku są wyjątkowe, inne od tych znanych z poprzednich Dodatków?
Starałam się pozostać wierna mojemu klasycznemu stylowi projektowania, dostosowując się zarazem do wizji zespołu tworzącego Dodatek. To było ciekawe wyzwanie. Chciałam, by gracze, którzy zobaczą te budowle w grze, od razu wiedzieli, że wyszły one spod ręki Doctor Ashley! Tworząc budowle, nie bałam się bawić kontrastem. Łączyłam na przykład ciemne, drewniane kolumny z pokrytymi białą farbą ścianami z desek. Uwielbiam opowiadać historie za pomocą budowli, gdy widać po nich, że są dość stare, choć niedawno je odnowiono, kładąc nową warstwę farby. Zespół twórców gry przygotował wspaniały katalog budowli. Byłam zdeterminowana, by wprowadzić te obiekty do gry. Próbowałam stworzyć połączenia mebli i kolorów, które na pierwszy rzut oka nie byłyby oczywiste. Umieszczenie starego fotela pokrytego byczą skórą obok wysokich, nowoczesnych okien to świetny sposób, by połączyć przeszłość z teraźniejszością!
About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń
Recent Discussions
- 4 days ago
- 18 days ago
- 3 months ago
- 3 months ago