GeminiGirl i... połechtane ego niedoszłej pisarki
Ekhem, ekhem...!
Dzień dobry, wszystkim! :D
Zacznę od tego, że mimo, że wielokrotnie wchodzę na EA Answers HQ, nigdy nie przyszło mi do głowy, że istnieje tutaj kreatywny kącik.
Serio.
Może to przez sam wygląd forum, które ma wyglądać profesjonalnie, prosto i czytelnie (przynajmniej ja to tak odbieram), albo przez to, że jakoś szczególnie nie wyróżnia się link do tej części forum. Żadnych pływających, skaczących, iskrzących się i namiętnie wrzeszczących...
"Hej!
Hej, ty!
Patrz tu!
No patrz!
Widzisz mnie?
Hej, nie scroluj niżej!
Wiem, że mnie widzisz!
Wypalę ci wzrok, ale nie zapomnisz, że istnieję!
Buahaha!"
...ikonek.
Choć przyznam szczerze, że to by było dość słodkie, gdyby jakaś maskotka forum ciągle widniała gdzieś w rogu jak Pan Spinacz ze starej wersji Worda i witała, informowała o odpowiedziach użytkowników albo nowych funkcjach na forum. ;P
Ale co ja Wam będę roboty dokładać. Już wystarczy, że codziennie mierzycie się z problemami gry, błędami, zagadkami niczym CIA. W koło na wesoło Ctrl+C, Ctrl+V, bijąc głową w klawiaturę, gdy użytkownikom nie chce się wpisać słowa klucza i przegrzebać samemu forum w poszukiwaniu prostego problemu.
Co planuję tutaj robić i czym się z Wami dzielić?
Pfff... Nie wiem. xD
Ale pomyślałam, że chociaż się przywitam i podziękuję za możliwość udzielania się inaczej niż wyskakując tylko z problemami.
Może jakieś historyjki, streszczenia z życia moich Simów, zdjęcia z imprezowych przypałów...?
Tyle możliwości... tak mało czasu...
Jak na coś wpadnę, na pewno tu wrzucę. 😉
A tymczasem...
Do napisania! :D
Nabazgrała:
GeminiGirlGemi.
Spis treści:
"Ciężkie jest życie Simulacji..."