Forum Discussion
EA_Kalina
Community Manager
9 months ago@GeminiGirlGemi Obydwa rozdziały przeczytałam jednym tchem. Kibicuję od samego początku Twojej bohaterce i już się z nią zżyłam. Twoje opowiadania czyta się bardzo przyjemnie, zwłaszcza, że potrafisz wciągnąć czytelnika w świat Naiv. Czekam z niecierpliwością na kolejne części!
Szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Opowiadania podpięłam do głównego Indexu naszej Kreatywnej Przestrzeni.
- 9 months ago@EA_Kalina Dziękuję ci bardzo! 🙂
Sama jestem ciekawa, co z tego dokładnie wyjdzie. Nie pierwszy raz w życiu piszę coś, co jest oparte na już istniejącym świecie, ale traktuję ten projekt jako dobrą rozrywkę. Niejednokrotnie, grając w Simsy przychodziły mi do głowy pomysły do moich oryginalnych opowiadań. Dawniej nie przyszłoby mi do głowy, żeby napisać historię własnego Sima, a tu proszę(!), jest mi nawet odrobinę łatwiej, mając materiał źródłowy. :D- EA_Kuba9 months ago
Community Manager
Hej @GeminiGirlGemi
Właśnie skończyłem czytać rozdział drugi! Czekam na kolejne gdzie okaże się jak rozwinie się nowa znajomość Naiv 😊
About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń
Dziel się zrzutami ekranu, historiami, budowami, niestandardowymi kreacjami, modami, wyzwaniami i zabawnymi momentami w naszej Kreatywnej Przestrzeni The Sims 4.40 PostsLatest Activity: 3 days ago
Recent Discussions
- 3 days ago
- 17 days ago
- 3 months ago
- 3 months ago