EA_Kalina
Community Manager
2 years agoOgrody marzeń
W tym wątku możecie podzielić się swoją pasją do ogrodów i zielonych przestrzeni. Podzielcie się z nami inspirującymi zdjęciami swoich zielonych zakątków.
W tym wątku możecie podzielić się swoją pasją do ogrodów i zielonych przestrzeni. Podzielcie się z nami inspirującymi zdjęciami swoich zielonych zakątków.
Chciałam się podzielić z wami moim najnowszym projektem - zieloną oazą stworzoną by inspirować moją Simkę do malowania obrazów.
Uwielbiam ogrody a moją pasję do ogrodnictwa staram się przenieść również do gry.
Mój najnowszy projekt skupia się na trawach ozdobnych i paprociach. Ich delikatne liście i ciekawe faktury dodają piękna każdemu ogrodowi.
Moim marzeniem jest stworzenie prawdziwego ogrodu, który będzie przypominał mi moją zieloną oazę z gry. Ale póki co, będę budować i tworzyć swoje zielone królestwa w Simach. A jeśli ktoś chce dołączyć, to zapraszam do dyskusji i podzielenia się swoimi pomysłami! @EA_Pulsar podejmiesz wyzwanie???
No dobra. Ja się obsadziłem kaktusami. Dla obrony.😆
@EA_Pulsar nawet na pustyni można założyć super ogród ❤️ Kaktusy dla obrony - to nie Battlefield 😉
Piękne ogrody! Jakoś nigdy nie miałam serca do tworzenia ogrodów, zawsze wydaje mi się, że rozrzucam te rośliny bez ładu i składu. To ostatni jaki stworzyłam, w domu, w którym użyłam Razem Raźniej i Życie Eko.
@dzidziak86 stworzyłaś super Eko zakątek, gdzie można samemu lub Razem z bliskimi zrelaksować się po ciężkim dniu. Ogród wyszedł naprawdę ekstra ❤️
A przy okazji ciekawa jestem czy w swoich wnętrzach zwracacie dużą uwagę na rośliny? Dla mnie kwiaty w domu to obowiązkowy element, który sprawia, że budynek staje się domem 🙂
@EA_Kalina, @dzidziak86 świetne zdjęcia 🙂
@dzidziak86 Bardzo fajny, klimatyczny ogród. Zaprasza do odpoczynku i leniuchowania. 🙂
Ja trochę poszalałam, ze wszystkich pór roku najbardziej lubię wiosnę, bo wszystko wokoło budzi się do życia i zaczyna rozkwitać.
Ten ogród, a właściwie dom z ogrodem zbudowałam już dosyć dawno, ale nadal jest moim ulubionym 🥳
Oczywiście, ja także nie zapominam o kwiatach we wnętrzach, to obowiązkowy element, który dodaje klimatu wnętrzom. 🙂
@danuta720 istna eksplozja kolorów - czuć powiew wiosny Rabaty aż uginają się od kwiatów🌼🌷🌼. Taras jest zjawiskowy i doskonale zrównoważony pod względem funkcjonalności i estetyki. Ściana zieleni w domu to bardzo ciekawy trend w architekturze - z chęcią przeniosłabym ten efekt do swojego domu
Czas na publiczne wyznaczenie celu - chcę stworzyć ogród na dachu i pokazać jak zieleń może zwiększać atrakcyjność tego kawałka domu. Dostałam już wiele porad jak się do tego zabrać...mam nadzieję, że mój zapał nie będzie słomiany 😉
Jeśli ktoś zrealizował taki pomysł, chętnie go tu zobaczę. Oczywiście cenne będą wszystkie rady i wskazówki - taka wymiana doświadczenia przyda się wszystkim architektom Simsowej przestrzeni 🏡 🙂
Przydałby mi się na żywo taki kawałek ogrodu. Maaarzę o odpoczynku.
Świetny projekt @Mircia90 Wygląda na idealną strefę relaksu. 👍
Pisz śmiało jeśli masz więcej podobnych kreacji lub jeśli chcesz nam go pokazać z innej strony.
Piękny ogród @Mircia90 ! Z przyjemnością wyciągnął się na jednym z leżaków!