Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Strefa Relaksu - Najlepsze sposoby na odprężenie i regenerację w The Sims.

Wakacje chylą się ku końcowi i powoli trzeba wrócić do codziennej rutyny. Aby codzienność nas nie przytłoczyła, warto się od niej oderwać i wskoczyć do The Sims, gdzie można odpoczywać przez cały rok 🙌

Ja najlepiej nabieram sił w ogrodzie, ale to już chyba widać prawie we wszystkich moich wpisach 😉 To co jeszcze przynosi mi radość to dobre jedzenie.

Oto ja. Raz na jakiś czas lubię sama się zaskoczyć pysznym posiłkiem przygotowanym przez Mistrzynię Kuchni.

Przez cały rok musimy dbać o siebie. Dlatego zawsze znajdźcie chwilę dla siebie, żeby zregenerować swoje siły. Może to być wieczorny relaks przy ulubionym filmie, spacer wśród przyrody albo nawet mała siesta - kto powiedział, że to tylko dla dzieci? Chciałabym usłyszeć od Was, jak Wam udaje się zrelaksować. Dajcie znać! 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 months ago

Tu Was nie zaskoczę, ale ciepłe kakao z piankami i trzaskający ogień w kominku zrelaksują każdego! 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

Moja Simka ceni sobie aktywność fizyczną, szczególnie boks i jogging, które pomagają jej zrelaksować się, skupić na teraźniejszości, utrzymać formę i ZREDUKOWAĆ STRES.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

Kontakt z naturą daje możliwość oderwania się od codzienności, zrelaksowania umysłu i naładowania "baterii". Pomaga odnaleźć wewnętrzny spokój i natchnienie.  Natura zawsze oferuje coś pięknego 🌷🐰☀️

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

Najlepszy sposób na regenerację po zimie??? Nowa fryzura !!! A raczej nowy kolor 😉

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Podwójna przyjemność, kiedy można uprawiać te warzywa w ogrodzie na dachu...zniewalający widok + simoleony ze sprzedaży warzyw 😉 Ciągle nie mogę wyjść z podziwu twojego ogrodu @danuta720 

Ja natomiast dorabiam malując obrazy. Ale głównie jest to dla mnie super forma relaksu - pędzel w ręce, farby na paletce i już powstają niepowtarzalne kompozycje. To jest po prostu czysta przyjemność! 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@hyunjin_stejka 

Bardzo ciekawe propozycje rozgrywki! Może podzielisz się zdjęciami z gry?

Zapraszam też do tematu Ogrody, to nie tylko fajna propozycja ciekawego sposobu na spędzanie czasu w ogrodzie, ale także w przypadku uprawy ogródka warzywnego możliwość zarobku bez wychodzenia z domu.

Pozdrawiam!

• Ja lubię odkrywać tajemnicę wybierając się na eskapady ze zwierzakiem, można poznać różne tajemnice! Teraz poznaje też nowe dodatki, wyspiarskie życie jest mega, ale jeszcze nie widziałam syreny😅 w wolnej chwili robię przemeblowania w domkach z Base Game, żeby moje miasta miały jakieś urozmaicenie😁 

About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń

Dziel się zrzutami ekranu, historiami, budowami, niestandardowymi kreacjami, modami, wyzwaniami i zabawnymi momentami w naszej Kreatywnej Przestrzeni The Sims 4.40 PostsLatest Activity: 3 days ago