Forum Discussion
Jak ważne jest dla Maxis, aby gracze mogli widzieć siebie w The Sims?
Myślę, że to bardzo ważne. Myślę, że mnie oraz dużą część społeczności graczy przyciąga The Sims, ponieważ to sposób na zabawę z życiem, prawda? Można eksperymentować z rzeczami, na które zwykle nie ma się okazji w prawdziwym świecie. Możesz zobaczyć, jak podążasz za swoimi marzeniami lub zdobywasz nowe hobby. Słyszałam wiele historii o ludziach, którzy zostali architektami, ponieważ budowali domy w The Sims.
To piaskownica, w której można prowadzić różne życia, grać różnymi postaciami i przeżywać różne historie, a można podejść do tego na wiele różnych sposobów. Odtworzę swoje biuro w The Sims, co jest wyjątkowe i znaczące – coś, czego nie można zrobić w innych grach. Możliwość zobaczenia tych aspektów swojego życia czy kreatywności na ekranie jest potężna i wyjątkowa.
Podjęto pewne kroki w The Sims 3, aby być bardziej inkluzywnymi, ale myślę, że fakt, że udało nam się zrobić więcej w The Sims 4, daje graczom o wiele więcej możliwości. I w ten sposób, myślę, że gracze mogą naprawdę wyrazić siebie i zobaczyć siebie w grze w sposób, którego wcześniej nie mogliśmy osiągnąć z taką dokładnością.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 months ago