Forum Discussion
Jaki był pierwszy projekt, nad którym pracowałaś?
Na początku pracowałam jako tagging producer, czyli tak naprawdę zajmowałam się w grze organizacją wszystkiego. Gdy zespół pracuje nad dekoracją, nakryciem głowy czy konkretnym rodzajem parceli, tagging producer przygotowuje całe „zaplecze” – na przykład usprawnia proces odnajdywania obiektów, umożliwiając wyszukiwanie według koloru lub stylu. Osoba na tym stanowisku w dużym stopniu zajmuje się także gotowymi pokojami i stylami.
Doskonale znałam grę oraz miałam mnóstwo dobrych pomysłów związanych z pełnioną przeze mnie rolą. Chociaż gdy rozpoczęłam pracę z ludźmi, których od dawna podziwiałam, miałam świadomość ciężaru, który spoczywał na moich barkach. Jeszcze zanim dołączyłam do The Sims, uczestniczyłam w programie Game Changer – miałam zatem dostęp do treści nieosiągalnych dla pozostałych graczy. Już samo to było niesamowite. Tak więc jestem tu już tak długo oraz mogę robić to, co robię, i po prostu... wciąż mam myśli typu: „O rety, ja pracuję przy The Sims. Ale dziwnie!”.
Bardzo mi się zatem podobała praca na tym stanowisku, robiłam wiele różnych rzeczy. Zajmowanie się organizacją sprawia mi mnóstwo przyjemności, co również pomogło. Możliwość podnoszenia siły oraz inkluzywności gry podstawowej jest tutaj wisienką na torcie.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 months ago
- 2 months ago