Forum Discussion
Czym na początku zajmowałaś się w The Sims oraz jak Twoja rola zmieniała się na przestrzeni lat?
Przygodę w Maxis rozpoczęłam od stażu marketingowego w 2020 roku. Od tego czasu minęło już pięć lat. To niesamowite! Chodziłam wtedy jeszcze do szkoły średniej i wciąż nie wiedziałam, co chcę robić w ramach kariery marketingowej. Wszystko stało się jasne, gdy nadarzyła się okazja pracy przy The Sims – wiedziałam, że muszę wziąć w tym udział. Gry z serii The Sims – od My Sims, po The Sims 3 i 4 – od zawsze stanowiły ujście dla mojej twórczości. Gra była dla mnie jak cyfrowy domek dla lalek, w którym mogłam odgrywać niezliczone scenariusze z serii „co się stanie, jeśli...”, które nieustannie pojawiały się w mojej głowie. Jestem Simomaniaczką od wielu lat – pasjonuje mnie wyrażanie swojego punktu widzenia oraz opowiadanie poprzez marketing historii, które zainspirują inne dziewczyny do wyrażania siebie – podobnie, jak gra zainspirowała mnie.
Po ukończeniu stażu i studiów licencjackich rozpoczęłam pracę w branży marketingowej. Zajmowałam się pomocą przy codziennej pracy oraz stroną wykonawczą kampanii. Wzmocniłam swoje umiejętności w zakresie prezentacji i tworzenia briefingów oraz odkryłam sposoby uwidocznienia oraz przekazywania informacji o produktach The Sims, a także zbudowałam świetne relacje z moimi uzdolnionymi współpracownikami (pozdrawiam)! Teraz, jako Brand Manager, tworzę strategie od A do Z oraz zarządzam przebiegiem kampanii. Myślę o tych wszystkich wyjątkowych graczach, którzy kochają The Sims oraz o tym, jak powinniśmy opowiadać historie i tworzyć produkty, by jak najlepiej odpowiadały ich oczekiwaniom.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 17 days ago
- 18 days ago