Forum Discussion
Który z projektów, nad którymi pracowałaś, znaczy dla Ciebie najwięcej i dlaczego akurat ten?
Trudny wybór! Jednym z najbardziej znaczących projektów, nad którymi pracowałam, jest kampania marketingowa The Sims 4 : Życie i Śmierć, która ujrzała światło dzienne w sezonie The Sims „Ciąg dalszy nastąpi”. Świetnie się bawiłam, tworząc strategię kampanii, wplatając w nią nieco upiorności i przytulności oraz zmienną naturę jesieni. Ściśle współpracowałam z działem kreatywnym podczas tworzenia zwiastunów. Podziw wzbudziła ich zdolność do budowania silnie nacechowanych emocjonalnie opowieści o cechach Dodatku. Dowiedziałam się, jak pisać scenariusze, co brać pod uwagę. Niesamowite wrażenie zrobiła na mnie ekscytacja, jaką Dodatek wzbudził wśród członków społeczności oraz to, jak docierał do szerokiej publiki. Premierowy zwiastun w 24 godziny trafił na szczyt karty z filmami zyskującymi popularność w serwisie YouTube! Jeszcze bardziej surrealistycznie zrobiło się, gdy odezwali się do mnie znajomi, by oznajmić, że nie mogą się doczekać premiery Dodatku.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 17 days ago
- 18 days ago