EA_KalinaCommunity Manager25 days agoKariery w The Sims 4: opiekunka do dziecka Dowiedz się więcej na temat kariery opiekunki do dziecka w The Sims 4 – poznaj poziomy kariery oraz kody.
EA_KalinaCommunity Manager25 days agoPoziomy kariery opiekunki do dziecka Kariera opiekuna do dziecka jest dostępna w grze podstawowej The Sims 4.
Featured PlacesThe Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 2 days ago163 Posts
The Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 2 days ago163 Posts
Recent Discussions„Bal maskowy lady Bridgerton”! Zaloguj się, by zdobyć darmowe nagrody Przygotuj się na najbardziej zaczarowany wieczór swojego życia – weź zaproszenie, załóż maskę „Czar intrygi”, odmierz czas do balu za pomocą zegara „Wybiła północ” i odbierz kolejne nagrody. Mam problem z dodatkiem hejka mam problem z dodatkiem Wyspiarskie życie zsotał on zakupiony juz jakiś czas temu i zaistalowany teraz natomiast w grze w rynku widnieje że jest niezainstalowany a na apce EA AP nie ma nawet ik...Cześć mam problem z jednym dodatkiem Mianowicie zakupiłam klucz do dodatku czar natury na stronie Eneba. Wiem że EA nie autoryzowało tej strony. Na EA pokazuje, że dodatek jest w grze (załączam zrzut ekranu) i że jest do pobrania. W sam...Kariery w The Sims 4: sportowiec Dowiedz się więcej na temat kariery sportowej w The Sims 4 – odkryj, jak analizować przeciwników, i poznaj wymagania dotyczące awansu oraz kody. Bal maskowy lady Bridgerton wkracza do The Sims 4 Po raz pierwszy w historii, we współpracy z serwisem Netflix oraz Shondaland, świat The Sims 4 zaczyna tętnić elegancją, blaskiem i oczekiwaniem na wielkie towarzyskie wydarzenie lady Bridgerton. A c...