IgatrisSeasoned Newcomer2 months agoKit z włosami Czy tylko mi się marzy kit poświęcony włosom simow? Mam wrażenie że kilka nowych par by nie zaszkodziło
Featured PlacesThe Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 3 days ago116 Posts
The Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 3 days ago116 Posts
Recent Discussionsproblem z zapisami rodzin Hej chciałam pobrać sobie mody i po włączeniu gry nie miałam żadnej rodziny. Folder saves jest pełny a gra całkiem się zresetowała, nie miałam żadnych dodatków i musiałam pobierać je od nowa. Może to...🡆 Twój Przewodnik po forum The Sims 4:📗 Jeśli tak jak my uwielbiacie Simsy i chcecie dzielić się swoją wiedzą, zadać pytania lub dorzucić porady i opinie, ta tablica jest dla Was! Tu porozmawiamy o wszystkim związanym z The Sims — od...Wywoływanie dramatycznych sytuacji za pomocą systemu skandali Nasi Simowie od zawsze są skłonni do wszelkiego rodzaju psotnych zachowań. Postanowiliśmy znaleźć sposób na nadanie ich wybrykom głębszego znaczenia. W tym celu stworzyliśmy system skandali, któr...Wydarzenie „Utracone dziedzictwo” już trwa! Wydarzenie „Utracone dziedzictwo” już trwa! Odblokuj nagrody i przeżyj niezwykłą przygodę Sugestia odświeżenia i rozszerzenia funkcji kalendarza Szanowny Zespole The Sims, chciałbym zgłosić sugestię dotyczącą systemu kalendarza w The Sims 4, a konkretnie świąt i celebracji sezonowych. Jest to bardzo ciekawa i klimatyczna mechanika, jednak w...