Forum Discussion

Czuta's avatar
Czuta
New Rookie
2 months ago

Okultystyczna aktualizacja

Hej miłośnicy serii,

w związku z nowymi stworzeniami okultystycznymi, które mają się pojawić w najnowszym dodatku ("Czar Natury"), trochę ubolewam nad tym, że niektóre istniejące już w grze postacie nadnaturalne są niestety zaniedbane przez twórców. Simorośle na przykład w ogóle nie mogą być tworzone w CASie, wszystkie inne stworzenia tak. Nie mówiąc o tym, że ani kosmici ani Simorośle nie mają swoich drzewek bonusowych tak jak wampiry, wilkołaki czy czarodzieje. Naprawdę przydałaby się jakaś duża okultystyczna aktualizacja, która trochę rozwinęłaby te biedne zapomniane postacie nadnaturalne. Może być nawet w formie jakiegoś pakietu do kupienia, obojętne. Zarzuciłam temat, bo jestem ciekawa co o tym sądzicie, czy tylko ja mam takie wrażenie, czy jest ktoś jeszcze oprócz mnie? Jeśli będzie nas dużo może EA nas usłyszy :)

1 Reply

• No i przepraszam zapomniałam jeszcze o biednych zapomnianych syrenkach - żadnego drzewka bonusowego :(

About The Sims 4 Dyskusja ogólna

Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.79 PostsLatest Activity: 7 days ago