Forum Discussion

danuta720's avatar
2 years ago

Po godzinach... 🔨🏠 🏰🔨🏭

Witam serdecznie!

Lubię czasem coś dłubać w grze, buduję w grze od 20 lat i jest to moja pasja.  Dlatego chciałabym podzielić się z wami moimi pracami.

Na początek przedstawiam zapis jednej z moich rozgrywek. 😉

Mam ich wiele, gdyż w jednym zapisie gry nie mieszczą się wszystkie moje  budowle. Twórcy gry nie pomyśleli o takich zapalonych budowlańcach, jak ja i udostępnili za mało działek w grze.😂

Tym zapisem podzieliłam się już z graczami w Curse Forge (kategoria Save Files), wiec jeżeli ktoś będzie miał ochotę, może sobie go stamtąd pobrać - po rozpakowaniu ZIP-em, umieszcza się go w folderze Tray (jeden plik).

.

Ten plik zapisu nie wymaga obiektów CC ani żadnych modów, jedynie jakieś dodatki, ale jeżeli ich nie posiadasz to nie martw się, gra domyślnie zamieni brakujące obiekty. 🙂

Wszystkie zmiany zostały dokonane przy użyciu obiektów, które mamy w grze.

Całkowicie przebudowałem następujące światy:
1. Willow Greek
2. Oasis Springs
3.Newcrest
4. Magnolia Promenade
5. Brindleton Bay
6. Sulani

Częściowo przebudowane światy:
1. StrangerVille
2. Henford-on-Bagley

Nad pozostałymi światami wciąż trwają prace, więc  zapewne będą aktualizacje.

Miłego oglądania! 😊

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Super to wygląda @danuta720

Dzięki za podzielenie się z nami swoją twórczością 🙂 

Aż by się chciało zamieszkać w jednym z tych domów pośród palm! 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

Dziękuję @EA_Kuba ♥♥♥

Tak, to też moje marzenie, żeby kiedyś zamieszkać w którymś z tych domów. 😉

Dzisiaj przedstawiam dom, który niedawno zbudowałam. To duża posiadłość zbudowana na działce 50x40, ale bez problemu można w nim grać.  Dom jest przestronny i posiada dużo miejsca do wypoczynku i relaksu.

Zapraszam do oglądania!

About The Sims 4 Dyskusja ogólna

Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.78 PostsLatest Activity: 12 hours ago