Forum Discussion
Każda Kolekcja zaczyna się od propozycji, która pochodzi w postaci tablicy nastroju od naszych twórców, aby zilustrować ogólną wizję. Co zainspirowało Was do tworzenia Zestawów Twórcy?
Trillyke: Filmy! Zawsze byłam zafascynowana tym, jak imprezy nocne były przedstawiane w filmach. Niekończące się godziny plotek, rozrzucone po całym pokoju czasopisma dla nastolatków i produkty do pielęgnacji skóry, słodkie PI i puchate skarpetki! Brałem udział w nocowaniach w nastoletnich latach, ale nigdy nie na taką skalę, jak te filmy je przedstawiały. Chciałem więc stworzyć Kolekcję skupiającą się na jednym z głównych (i moich ulubionych) elementów imprez nastoletnich – wygodnych i uroczych strojach!
Myshunosun: Uwielbiam tworzyć przedmioty z pełnymi barwnych palet kolorów. Kiedy zespół The Sims się ze mną skontaktował, natychmiast wyobraziłem sobie paletę jaskrawych czerwieni, musztardowych żółci i ametystowych zieleni. Te żywe odcienie kojarzę z designem z połowy wieku, który w projektowaniu wnętrz uważam za ponadczasowy styl. Jako gracz i twórca staram się tworzyć przedmioty, które bezproblemowo łączą się z resztą katalogu The Sims 4. Ten projekt był doskonałą okazją, by podzielić się swoją pasją do kolorów i projektowania w stylu mid-century z innymi graczami. Pierwszym elementem, który zaprojektowałam, było radio w stylu retro – mój ulubiony element z Kolekcji!
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 5 days ago
- 10 days ago