Forum Discussion
Co było najbardziej satysfakcjonującą częścią tworzenia twojego zestawu z zespołem The Sims?
Myshunosun: Nadzorowanie tego procesu od początkowego etapu aż do tworzenia zasobów wydawniczych było niesamowitym doświadczeniem. Nigdy sobie nie wyobrażałem, że dostanę możliwość współpracy z zespołem The Sims, ale oto jesteśmy.
Trillyke: Odpowiedź jest w pytaniu - tworzenie mojej kolekcji wraz z zespołem The Sims! To zaszczyt pracować z ludźmi, którzy pracują nad grą tak bliską mojemu sercu! Obserwowanie, jak Kolekcja rozrasta się z tygodnia na tydzień, a także z miesiąca na miesiąc, to cudowne uczucie! Świadomość, że ludzie korzystają z mojej zawartości zmodyfikowanej, zawsze napełniała mnie ekscytacją, ale obserwowanie mojej zawartości w oficjalnej grze jest czymś na innym poziomie! Mała ja, która grała w tę serię przez niezliczone godziny i często od świtu do zmierzchu, nigdy nie uwierzyłaby, że pewnego dnia jej praca znajdzie się w grze, którą uwielbia!
Co to oznacza dla darmowej zawartości CC i modów?
Zespół The Sims: Bez zmian! Po prostu cieszymy się, że możemy zaoferować wszystkim graczom więcej możliwości.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 2 days ago