Forum Discussion

Kamileksmok1's avatar
Kamileksmok1
Seasoned Newcomer
1 month ago
Solved

Problem z konfiguracją gry

Dzień dobry, potrzebuję pomocy. Od jakiegoś czasu nie mogę włączyć gry po jednej z aktualizacji. Na domiar złego, wyświetla mi się taki komunikat. Gra została odinstalowana i zainstalowana 2 razy na platformie Steam. Włączałem ją również bez użycia Steam. Prosiłbym o jakąś pomoc w tym temacie, bo to ludzkie pojęcie przechodzi....

• Odinstalowałem wszystko, a nawet pokusiłem się o odinstalowanie każdego folderu związanego z EA, Simsami oraz Steamem i po ponownym zainstalowaniu gra zadziałała. Być może jakiś folder na komputerze blokował włączenie gry. Dziękuję również za pomoc <3 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Kamileksmok1​ 

Zacznij od przeinstalowania aplikacji Steam oraz EA app (zainstaluj je w lokalizacji domyślnej). Następnie zainstaluj grę w lokalizacji domyślnej a jeśli to nie pomoże zmień folder instalacji i sprawdź czy gra działa. Daj znac jak poszło.

• Kamileksmok1's avatar
    Kamileksmok1
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Odinstalowałem wszystko, a nawet pokusiłem się o odinstalowanie każdego folderu związanego z EA, Simsami oraz Steamem i po ponownym zainstalowaniu gra zadziałała. Być może jakiś folder na komputerze blokował włączenie gry. Dziękuję również za pomoc <3 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Dyskusja ogólna

The Sims 4 Dyskusja ogólna

Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 1 day ago
130 Posts