Aleksandra013New Novice9 months agoProblemy z Galerią simowąHej, mam problemy z galerią simową - nie mogę niczego udostępnić(ale mogę pobierać). Czy ktoś miał już taką sytuację?? Jeśli tak to proszę, pomóżcie!
Featured PlacesThe Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 10 hours ago209 Posts
The Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 10 hours ago209 Posts
Recent DiscussionsKaprysy, aspiracje i cele: krótki przewodnik Cześć, Simomaniacy! Tworzymy wielkie gry, w których można robić mnóstwo rzeczy. W The Sims 4 jest OGROM zawartości, o której istnieniu moglibyście się nie dowiedzieć, gdybyśmy jej nie wskazali. Jed...Poznaj pakiety wytwórców debiutujące w The Sims 4 Hej, moje błyskotki! Wasz jak zwykle modny miłośnik kropeczek i taniego luksusu, a także okoliczny stylista, Olśniewający Izzy, przybywa, by zaprezentować Wam niesamowite pakiety wytwórców, które ...Obiekty z kitów kupionych w promocji przez Marketplace nie są funkcjonalne Czy EA naprawi ten problem zgłaszany już wielokrotnie przez graczy? Budowanie piwnicy – rady i wskazówki Budowanie w dół! Udało Ci się już zbudować jakąś piwnicę w The Sims 4? Piwnice zostały dodane w ostatniej aktualizacji i mamy nadzieję, że znajdziesz nieco czasu, aby jakąś samodzielnie zbudować. J...Mało znane (chyba) porady do The Sims 4 na konsole. Hej, Simomaniacy! Istnieje wiele przydatnych sztuczek, które ułatwią Wam poruszanie się po grze, ale nie zdołałabym pomieścić ich w jednej notce. A więc bez zbędnych słów – oto siedem mało znanych po...