Aleksandra013New Novice2 months agoProblemy z Galerią simowąHej, mam problemy z galerią simową - nie mogę niczego udostępnić(ale mogę pobierać). Czy ktoś miał już taką sytuację?? Jeśli tak to proszę, pomóżcie!
Featured PlacesThe Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 9 hours ago105 Posts
The Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 9 hours ago105 Posts
Recent Discussions🡆 Twój Przewodnik po forum The Sims 4:📗 Jeśli tak jak my uwielbiacie Simsy i chcecie dzielić się swoją wiedzą, zadać pytania lub dorzucić porady i opinie, ta tablica jest dla Was! Tu porozmawiamy o wszystkim związanym z The Sims — od...nie moge wejśćdo domku Edit: Moved thread to Polish language forums for The Sims 4. -CM Kolekcja Coach pojawia się 13 stycznia Kolekcja Coach zawiera dziewięć nowych darmowych przedmiotów do The Sims 4, które pojawią się 13 stycznia 2026 r. i wzbogacą styl Twoich Simów w nieoczekiwany sposób. Wyróżniające się akcesoria, ik...Tatuowanie w Dochodowym Hobby Sims 4 i tryb samodzielnego malowania w cas: Tatuowanie w Dochodowym Hobby Sims 4 i tryb samodzielnego malowania w cas: ->Tatuaże można zapisywać tak jak simów/zwierzęta w galerii. Nie będą ukazane na twoim simie tylko na modelu EA. Bez proble...Wydarzenie z nagrodami za logowanie „Tropikalne święta” To znów ten czas w roku! Jasmine Holiday powraca ze świątecznymi niespodziankami. W sezonie świątecznym Jasmine podróżuje po świecie, rozdając prezenty innym Simomaniakom. Nie przegap wspaniałych...