Aleksandra013New Novice4 months agoProblemy z Galerią simowąHej, mam problemy z galerią simową - nie mogę niczego udostępnić(ale mogę pobierać). Czy ktoś miał już taką sytuację?? Jeśli tak to proszę, pomóżcie!
Featured PlacesThe Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 19 hours ago128 Posts
The Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 19 hours ago128 Posts
Recent DiscussionsKariery w The Sims 4: ogrodnik Chcesz rozwinąć karierę swojego Sima? Dowiedz się, jak zostać botanikiem lub florystą, zdobywać nagrody i szybko awansować. Can't load family PL: Problem polega na tym ,że mam stworzoną rodzin oraz parcelę, która działała wszystko było okej. Minęło trochę czasu od ostatniego włączenia gry, okazuje się że kiedy chce włączyć moja rodzinę n...Kariery w The Sims 4: ekolog Dowiedz się więcej na temat kariery ekologa w The Sims 4 – dowiedz się, jak przygotować wniosek o grant i poznaj wymagania dotyczące awansu oraz kody. 🡆 Twój Przewodnik po forum The Sims 4:📗 Jeśli tak jak my uwielbiacie Simsy i chcecie dzielić się swoją wiedzą, zadać pytania lub dorzucić porady i opinie, ta tablica jest dla Was! Tu porozmawiamy o wszystkim związanym z The Sims — od...Kariery w The Sims 4: tajny agent