Forum Discussion

Headthered's avatar
2 years ago

Sufity

Cześć!

Ostatnia aktualizacja umożliwiła edytowanie sufitów, fajnie! Ale... sufity widoczne są tylko, kiedy ściany są podniesione. W przekroju ścian, kiedy dostosowują się do widoku podczas rozgrywki, tego sufitu już nie widać. Wtedy wygląda, jakby simy mieszkały pod gołym niebem, a przecież można by mieć widok na mieszkanie sima, a nie na jego okolicę. Co Wy na to?

Headthered

3 Replies

• @Headthered 

Ciekawa uwaga, choć przyznam, że mam dokładnie to samo uczucie przy opuszczonych do połowy ścianach. 

Dla mnie pokój z opuszczonymi ścianami jest niepełny, jakby niedokończony, zwłaszcza, gdy na ścianach  wiszą jakieś obrazy, dekoracje, których przy opuszczonych ścianach nie widać. 

Podniesione ściany są dla mnie ważniejsze, niż widok sufitu, bo i tak gra się trochę z widokiem z góry na dół. Dlatego zawsze gram z podniesionymi ścianami. 🙂

• Mając wielki dom, to może i fajnie grać na podniesionych ścianach, ale mając mały, pełen mebli już nie. Wówczas wszystko jest zasłonięte, a wtedy przydają się opuszczone ściany. I nie widać już sufitu, przytulnego gniazdka, tylko niebo i otoczenie. To odbiera uroku. 

Granie z widokiem z góry było fajne w pierwszej części TS, teraz można grać z poziomu sima, i to podoba mi się najbardziej

About The Sims 4 Dyskusja ogólna

Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.41 PostsLatest Activity: 3 days ago