EA_KalinaCommunity Manager8 months agoThe Sims 25th Birthday Mix Hej Simomaniacy! Włączcie muzykę, zaproście swoich Simowych przyjaciół i bawcie się razem z nami! Show More
Featured PlacesThe Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 3 days ago98 Posts
The Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 3 days ago98 Posts
Recent Discussions🡆 Twój Przewodnik po forum The Sims 4:📗 Jeśli tak jak my uwielbiacie Simsy i chcecie dzielić się swoją wiedzą, zadać pytania lub dorzucić porady i opinie, ta tablica jest dla Was! Tu porozmawiamy o wszystkim związanym z The Sims — od...Renderowanie wielokątów: aktualizujemy harmonogram zmian jakościowych The Sims, uwielbiamy tworzyć gry, które pozwalają na pogrywanie z życiem. The Sims 4 to jak dotąd najbardziej ambitna z naszych symulacji życia. Cechuje ją nieograniczona możliwość tworzenia – ni...Mody skryptowe takie jak Mc Command Center, Wicked Whils i inne EA dlaczego usuneliście mody skryptowe i wraz z tym wiekszość modów urozmaicanych grę. Nie wiem jaki jest powód ale naprawcie to mało kto o tym pisze ale widziałam że pewno osób narzeka. Problem pole...Modyfikacje skryptowe takie jak MC Command Center, Wicked Whils i inne. EA dlaczego usuneliście mody skryptowe i wraz z tym wiekszość modów urozmaicanych grę. Nie wiem jaki jest powód ale błagam naprawcie to mało kto o tym pisze ale widziałam że pewno osób narzeka. Probl...Klucz Do dodatków Sims 4 nie działa Witam zakupiłem 2 kody do dodatków the sims 4 wykorzystałem ale nadal jest tak jak bym ich nie kupił. Gdzie leży problem ? Pozdrawiam