Forum Discussion
Zgotuj sobie kuchenny nieład!
Naczynia nadal 🍽️ stoją na suszarce? Otwarte pudełko z płatkami wciąż zdobi blat? Kuchnia to serce domu. Spraw więc, by Twoja wyglądała jak prawdziwe centrum rodzinnego życia dzięki The Sims 4 Kuchenne szpargały Kolekcja za sprawą pojemników na przekąski, minutnika kuchennego, tabletu z przepisami i nie tylko!
Danny z rozrzewnieniem wspomina swoją rodzinną kuchnię, a wspomnienia te wykorzystał do wspólnego gotowania, nauki nowych umiejętności oraz tworzenia przedmiotów do tej Kolekcji. „Gdy po raz pierwszy zobaczyłem bałagan w grze, pomyślałem, że to wygląda dokładnie jak mój dom. Od stosu nieodłożonych na półkę naczyń, przez nieco chaotyczny stojak na przyprawy, po porozrzucane po blacie pojemniki na żywność i torby na zakupy. Kuchnia, w której coś się dzieje, jest przytulnym miejscem. I to nie na pokaz! Weź coś na ząb prosto ze słoika z ciastkami lub pudełka z płatkami, spakuj posiłek do funkcjonalnego pojemnika na przekąski lub kupuj składniki bezpośrednio z torby na zakupy.
Kuchnia to serce każdego domu – znajdziemy w niej lodówkę z kolorowymi magnesami oraz rysunkami, a także stosy artykułów spożywczych, butelki ze środkami czyszczącymi i porozrzucane ścierki – obecność tych przedmiotów świadczy o tym, że z tej kuchni korzysta rodzina zabieganych Simów.