Forum Discussion

rvpwma82cfsu's avatar
rvpwma82cfsu
Not applicable
1 month ago

Динаміка в роботах

Поставив 3 зірки тільки за візуальну частину та предмети інтер'єру. Сама механіка кар'єри жахлива. Я розраховував на цікавий геймплей, а натомість отримав нескінченне клацання по комп'ютеру. Чому я не можу вільно змінювати спеціалізацію, якщо мені набридло бути 'Оракулом'? Чому вибір гілки — це квиток в один бік без можливості передумати?

Можливості 'Злого агента' взагалі смішні: лякати когось чи зламувати сайти — це не те, чим має займатися суперлиходій. Грі бракує динаміки в професіях. Якщо ви хочете справжнього екшену, тут ви його не знайдете — лише нудне очікування, поки сім повернеться з роботи."

3 Replies

• Aledreon's avatar
    Aledreon
    Not applicable
    1 month ago

rvpwma82cfsu​  Вы в курсе что будет в другой ветке специализации? Может и то, что в другой отрасли вам не зайдёт. Начните игру заново или создайте новую семью в текущей игре, в новой семье проверьте, что там за возможности даются. Выполните ЖЦ "Большой бедокур", оно откроет вам некоторые действия из раздела пакостей, например "Розыгрыши".

• rvpwma82cfsu's avatar
    rvpwma82cfsu
    Not applicable
    1 month ago

Створювати нову сім'ю тільки для того, щоб подивитися іншу гілку  це абсурд. Це вбиває весь сенс прогресу конкретного персонажа. Я хочу бачити розвиток і гнучкість в межах однієї долі, а не просто плодити копії. Це така собі ідея, яка не вирішує проблему слабкої механіки самої гри

• Aledreon's avatar
    Aledreon
    Not applicable
    1 month ago

Дело ваше. Никто эту механику менять не будет.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Общее обсуждение

The Sims 4 Общее обсуждение

Присоединяйтесь к оживленным обсуждениям, делитесь советами и обменивайтесь опытом по дополнениям, игровым наборам, каталогам и наборам Sims 4.Latest Activity: 5 hours ago
166 Posts

Recent Discussions