5 years ago
AKTUALIZACJA
Witam, Ściągnełam dziś najnowszą aktualizację (10.11.2020). Po zainstalowaniu jej zaczęłam grać, a po kilkunastu minutach The Sims 4 mi się wyłączyło bez zapisu gry .Żadnego komunikatu nie było. Pró...
Też się zastanawiam co robić i kogo pytać, miałam mody usnełąm wszystko. wyłączyłam i niestety pare minut gry i koniec. Wiecie gdzie można to zgłaszać jeszcze? Jestem w szoku bo to pierwszy raz u mnie takie cuda ☹️
Ten poblem jzu zglosilo kilkaset osob - gra sie wyłącza . Dotyczy to konsol. komputerów Mac i PC , Nie ma zwiazku z modami ale na pewno ze źle dzialajacym skryptem gry. Poniewaz takkich skryptow w grze jest tysiace troche potrwa prawdopodobnie nim EA znajdzie winowajcę i go naprawi. Zlosliwość losu sprawiła, że te wylaczanie gry w wiekszości wypadków nie nastepuje natychmiast ale po okolo 30 - 45 minutach grania wiec to w testach gry nie wyskoczylo.
Na dzis jedyne co mozna zrobic to kliknąć w pierwszym poscie tego linku napis ME TOO
======================================================================================================================
EDIT 13,11.2020
Tytaj jest oswiadczenie EA w tej sprawie
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/AKTUALIZACJA/m-p/9735050#M8823
@kara91s
Taki moj pomysl - moze pomoze, bo ja nie mam tego bledu.
Sprawdz czy masz wszystkie aktualizacje Windowsa, Jesli masz zaległa aktualizacje czekającą na zrobienie update do Win 2004 zrob ją.
https://support.microsoft.com/help/4027667/windows-10-update
Teoretycznie to nie powinno byc powodem skoro nawet na konsolach wyskakuje ten bug gry ale jakis powod musi byc ze u jednych graczy aktualizacja przebiegla bezbolesnie a inni spotkali sie z tym problemem,
Jedno jest wspolne dla tych wszystkich urzadzeń - kazde z nich ma co jakis czas akualizacje systemu . I czy to konsola czy komputer powinno sie pilnować czy te aktualizacje są na zrobione na biezaco.Byc moze spotkalo too tych graczy ktorzy tego nie dopilnowali. Na razie to jedyny wspolne zjawisko ktore łaczy gracza na konsoli z graczem na komputerze
Tu niestety jestem na bieżąco. Aktualizacja Windowsa 10 u mnie była parę dni temu. Może tydzień ( nie pamiętam dokładnie) wiem bo czekałam bo trwała długoooo.
Ale na Yout tubie rozmawiałam z dziewczyną która też ma ten sam problem. Ja heh boje się tylko, żebyśmy nie zostali z tym sami. Ale no mam nadzieję, że nie.
Edit: dla pewności sprawdziłam. wszystkie aktualizację są.
Dzieki za pomoc 🙂 Najgorsze jest to ze najnowszy dodatek wyszedl ;/