5 years ago
AKTUALIZACJA
Witam, Ściągnełam dziś najnowszą aktualizację (10.11.2020). Po zainstalowaniu jej zaczęłam grać, a po kilkunastu minutach The Sims 4 mi się wyłączyło bez zapisu gry .Żadnego komunikatu nie było. Pró...
Tu niestety jestem na bieżąco. Aktualizacja Windowsa 10 u mnie była parę dni temu. Może tydzień ( nie pamiętam dokładnie) wiem bo czekałam bo trwała długoooo.
Ale na Yout tubie rozmawiałam z dziewczyną która też ma ten sam problem. Ja heh boje się tylko, żebyśmy nie zostali z tym sami. Ale no mam nadzieję, że nie.
Edit: dla pewności sprawdziłam. wszystkie aktualizację są.
@kara91s
No coz miejmy nadzieje ze spece z technicznego teamu EA szybko dojda gdzie lezy poblem. Takie pytanie dodatkowe - znow strzal w ciemno. Czy gry instalowalas na tym samym dysku co Origin? Czyli na dysku C?
@kara91s
Dokladnie. Dlatego teraz okolo 80 helperow na calym swiecie i na wszystkich forach zagranicznych EA Help próbuje odkryć co te zjawiska maja ze sobą wspolnego. O teamie technicnym EA nie wspominając. W końcu ktos toodkryje - jak zawsze ale czekanie przyjemnie nie jest. Co moge ci doradzic abyś mogła cieszyc sie choc troche grą.
To samo dzialo sie z TS3 po wyjsciu dodatku i aktualizacji do Rajskiej wyspy . Trzeba bylo zapisywac gre co 10 - 15 minut i wznawiac ja po crashu.
To sie naprawilo u mnie ale niestety dopiero po wymianie karty graficznej na mocniejszą i dodaniu "na gore" 8GB pamieci RAM. To jednak mozna zrobic tylko w kompterze stacjonatnym. Analogicznie mysśąc moze EA nie wziela pod uwage ze karty graficzne uznawane za wystarczajace dla tego nowego dodatku nie uciagna jesnak nieco poprawionej grafiki? To samo sie zdarzylo wlasnie z TS3 po wyjsciu Pradise Island, Karty Intela bez wlasnej dedykowanej pamieci najmniej 1GB po prostu wylaczaly gre, identycznie jak sie dzieje teraz, bo nie mogly gry uciagnać.
okey posprawdzałam wymagania systemowe. Mam lepsze niż wymagane. więc to też nie to.
Poczekamy zobaczymy. Mam nadzieje ze szybciej niż później. 🙂
Dziękuję za pomoc. Bedę na bieżąco śledzić informacje co dalej. A jak się nie poprawi będę prosić o pomoc 🙂