7 years ago
Aktywacja już aktywowanej gry
Pare dni temu pobrałam i zainstalowałam gre sims 4. Wczoraj rano był jakiś błąd gry z powodu modów więc usunęłam grę i zainstalowałam na nowo. Po próbie wejscia w gre wyskakuje komunikat że gra nie m...
Witaj @G-FOX_PL
Raz wpisany kod na Origin oznacza, że do tego konta masz już przypisaną grę i nie musisz drugi raz wpisywać kodu.
Myślę, że twój błąd spowodowany został p-rzez dwie rzeczy:
1. Odinstalowałaś grę i zainstalowałaś ja na nowo, a nie przeczyściłaś komputera po poprzedniej dezinstalacji oraz nie zrestartowałaś go.
2. Pobrałaś jakieś stare mody, które zepsuły ci grę.
Teraz przede wszystkim:
1. Odinstaluj grę, przeczyść komputer programem CCleaner (bezpłatny, pobierany z internetu), a następnie zrestartuj komputer.
2. Zainstaluj na nowo grę oraz wszystkie jej aktualizacje.
3. Nie dodawaj żadnych modów zanim nie przeczytasz tego poradnika:
WAŻNE:
Jeżeli nie wiesz, czy mod jest aktualny, nie dodawaj go do gry!
Pozdrawiam.
@G-FOX_PL
Do tej badzo dobrej rady dodaje spis modow i CC ktore po aktualizacji zmieniającej skrypt gry przestały działac i grę psują. Nalezy je usunac a potem ewentualnie sprawdzic czy nie powstaly ich nowsze wersje
Oczywiscie zepsutych CC moze być wiecej, bo tego jest mnóstwo i nie wszyskie jeszcze zostały zgłoszone jako zepsute
https://forums.thesims.com/en_US/discussion/950909/broken-updated-mods-python-terrain-update-get-fam...
Jesli te wszystkie rady co wyzej nie zadziałają
odinstaluj Origin opcja usun/ dodaj programy, obowiazkowo wyczyść potem komputer ccleanerem i pobierz go jeszcze raz stad