Forum Discussion
Witam,
Od paru dni mam problem z uruchomieniem The Sims 4 poprzez EA app. Za każdym razem wyskakuje mi okienko "Będziesz potrzebować nowej aplikacji, aby otworzyć ten link typy com. epicgames.launcher".
Teoretycznie przekieruje mnie wtedy do sklep Microsoft ale tam nic nie znajduje.
W czym może być problem? Próbowałam odinstalować i zainstalować od nowa ale to nic nie pomaga. Sims 4 to jedyna gra, która ma taki problem.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @graczodswieta
Daj nam znać czy The Sims 4 została dodana do Twojej biblioteki gier EA, z poziomu konta platformy Epic?
Jeśli tak spróbuj przeinstalować Epic Launcher raz jeszcze - link do pobrania znajdziesz tutaj.
Koniecznie daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
- 2 years ago
Witam @EA_Kalina
Właśnie w tym problem, że nie miałam i nie mam zainstalowanego Epic Launcher. A The Sims 4 mam jeszcze z aplikacji Origin i z niej była przeniesiona na EA.
Do tej pory The Sims 4 działał normalnie, tylko ostatnio coś się zepsuło.
Czy EA może "wymusić" instalację Epic Launcher?
Pozdrawiam
- kreatora2 years agoHero (Retired)@graczodswieta
Sprawdź na swoim koncie EA czy nie masz powiązanego konta z Epic Games
1. Kliknij trzy kreseczki w lewym górnym rogu screenu - wybierz
"USTAWIENIA - zejdź na dół screenu do Powiązanie kont. Jeśli masz te kota powiązane - rozłącz je.
2. Sprawdź na swoim koncie EA w Biblioteka czy nie masz tam dodanej drugiej wyszarzałej kopii TS4 (najpewniej z Epic)
Jeśli masz tam coś takiego skontaktuj się na czacie z polska pomocą EA przez link
https://help.ea.com/pl/help-contact-us/?product=the-sims-4&platform=&topic=refund-request&category=orders&subcategory=request-refund
opcja "rozmawiaj" i poproś aby ci usunieto te wersję TS4 z Epic z twojej Biblioteki konta.
- 2 years ago
To nic nie daje... Mam powiązane konto a platforma Epic i tak wczytuje tylko grę podstawową bez dodatków. Przez Wasze ograniczenia i wprowadzane zmiany użytkownicy mają problem z prostym uruchomieniem gry. Rozumiem że trzeba szukać pomocy w innych instytucjach bo z Waszej strony nie można liczyć na wsparcie i rozwiązanie problemu. No chyba że jesteście w stanie zwrócić koszty poniesione przez graczy którzy zainwestowali w grę?
- 2 years ago@EA_Kalina Jak długo trzeba jeszcze czekać aż rozwiążecie problem? i Dlaczego nie ma możliwosci polaczenia sie z czatem na stronie EA? Wiadomosci e-mail nic nie wnosza jak Wasze rady.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 14 hours ago
- 19 hours ago
- 20 hours ago