Forum Discussion
Hej, dzisiaj weszłam na mój origin i próbowałam włączyć grę. Nie mogłam, nawet nie miałam takiej opcji (zdjęcie nr 1).
Potem zobaczyłam, że w mojej bibliotece znajduje się jakby druga kopia Simsów z podpisem Epic Games Store (zdjęcie nr 2.) Próbowałam uruchomić tę grę przyciskiem "graj" ale wyskakiwało mi jakieś powiadomienie z przekierowaniem do linku w stylu: "....com. epicgames.launche....". Weszłam na konto EA przez przeglądarkę i odłączyłam kontro Epic Games, bo nie używałam go nigdy do włączenia Simsów (mam komputer Mac i tam używam do tego Origin). Przy okazji kliknęłam "Napraw grę" i "Zaktualizuj grę", żeby na pewno mieć wszystkie potrzebne pliki.
Po odłączeniu konta nawet nie mogłam kliknąć na ikonkę "graj". (zdjęcie nr 3)
Po konsultacji z czatem EA (wg mnie jest beznadziejny, sorki), zrobilam wszystko co musiałam- pobrałam aplikację do resetowania Origin i jej użyłam, odinstalowałam i zainstalowałam Origin, uruchomiłam ponownie laptopa itp, itd. Nic nie pomogło, nadal nie mogę pograć.
Proszę o pomoc, bo spędziłam na tym już 2h i nie ukrywam frustracji.
- kreatora2 years agoHero (Retired)@musttbestrong
Skontaktuj sie z pomocą EA przez opcje rozmawiaj z tego linku
https://help.ea.com/pl/help-contact-us/?product=the-sims-4&platform=&topic=refund-request&category=orders&subcategory=request-refund
i poproś aby ci usuneli te druga wersję TS4 Epic z Biblioteki
To powinno pomóc
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 14 hours ago
- 19 hours ago
- 20 hours ago