Forum Discussion
EA_Kalina
Community Manager
2 years agoHej @graczodswieta
Daj nam znać czy The Sims 4 została dodana do Twojej biblioteki gier EA, z poziomu konta platformy Epic?
Jeśli tak spróbuj przeinstalować Epic Launcher raz jeszcze - link do pobrania znajdziesz tutaj.
Koniecznie daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
2 years ago
Witam @EA_Kalina
Właśnie w tym problem, że nie miałam i nie mam zainstalowanego Epic Launcher. A The Sims 4 mam jeszcze z aplikacji Origin i z niej była przeniesiona na EA.
Do tej pory The Sims 4 działał normalnie, tylko ostatnio coś się zepsuło.
Czy EA może "wymusić" instalację Epic Launcher?
Pozdrawiam
- kreatora2 years agoHero (Retired)@graczodswieta
Sprawdź na swoim koncie EA czy nie masz powiązanego konta z Epic Games
1. Kliknij trzy kreseczki w lewym górnym rogu screenu - wybierz
"USTAWIENIA - zejdź na dół screenu do Powiązanie kont. Jeśli masz te kota powiązane - rozłącz je.
2. Sprawdź na swoim koncie EA w Biblioteka czy nie masz tam dodanej drugiej wyszarzałej kopii TS4 (najpewniej z Epic)
Jeśli masz tam coś takiego skontaktuj się na czacie z polska pomocą EA przez link
https://help.ea.com/pl/help-contact-us/?product=the-sims-4&platform=&topic=refund-request&category=orders&subcategory=request-refund
opcja "rozmawiaj" i poproś aby ci usunieto te wersję TS4 z Epic z twojej Biblioteki konta.- 2 years ago@kreatora
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję.
od. 1) Sprawdziłam i nie mam żadnego powiązanego konta.
od. 2) Przy ikonce jest informacja "Edycja Edycja standardowa dostępna na Epic". Poprosiłam o usunięcie tej wersji, status sprawy: rozwiązane a gra nadal nie działa.
Czy serio muszę pobrać Epic aby móc zagrać w TS4?- 2 years ago@graczodswieta ja pobrałem, połączyłem konto po czym okazało się, że Epic zablokowal dostęp do rozszerzeń gry i mam tylko grę podstawowa. Otrzymalem informacje, ze mam jednak odlaczyc platforme Epic i poprosic o usuniecie tej wersji z konta EA. Odłączyłem platformę Epic, ale oczywiście nie usuneli wersji Epic z EA i gra nadal nie działa.
- 2 years ago@graczodswieta Udalo Ci sie rozwiazac problem? U mnie zadne z rozwiazan proponowanych przez EA nie dziala i nie mam juz mozliwosci polaczenia sie z czatem...
- 2 years ago@WujPatt Niestety nie.
- 2 years ago
Już nie mam pomysłu...
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 7 hours ago
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 14 hours ago
- 19 hours ago
- 20 hours ago