Forum Discussion

Duszyss's avatar
5 years ago

Błąd ce-34878-0.

Hej.

Kilka dni temu pobrałam dodatek uniwersytet. Od tego momentu zaczęły się problemy. Po kilku minutach gry wywala błąd ce-34878-0 i wyłącza grę.

Przeszłam wszystkie kroki zalecane przez sony (gram na PS4). Reinstalacja systemu, instalowanie gier, porządkowanie dysku, zmiana rozdzielczości.. Nic nie pomogło. Powiedzcie mi proszę co jest przyczyną i jak się z tym uporać? Dodam, że inne gry działają bez problemu.

5 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@Duszyss

Pobranie Uniwersytetu to zbieg okolcznosci.i nie jest powodem wylaczania sie gry. powodem jest aktualizacja.
    EA nad tym pracuje i zapowiada ze naprawi ten bład w tygodniu po 20 listopada. (Zawsze jednak jest nadzieja ze uporają sie z tym szybciej)
    Idz do pierwszgo postu w tym linku i kliknij napis ME TOO
    https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-Consoles/Current-Issue-PS4-Sims-4-Random-Crashing-Patch-1-33/td-p/9717446/jump-to/first-unread-message

Nie jestem pracownikiem EA

• Duszyss's avatar
    Duszyss
    5 years ago

Dziękuję za pomoc.

Czekam więc na aktualizację.

"Me too" kliknięte 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @jasfasola14

Zakladam ze jestes na PS4 skoro nie podales dokladnie
    1. Całkowicie wyłącz system - odetnij konsole od zasilania. pozostaw go na kilka minut i włącz ponownie.
    2. Upewnij się, że gra jest aktualna.
    Przejdź do ekranu głównego PlayStation.
    Zaznacz grę, w którą grasz, i naciśnij przycisk Opcje na kontrolerze.
    Wybierz „Sprawdź aktualizację” i zainstaluj wszystkie dostępne aktualizacje.
    Całkowicie zrestartuj konsolę.
    3. Upewnij się, że oprogramowanie systemowe konsoli jest aktualne.
    Wybierz Ustawienia u góry ekranu głównego PlayStation.
    Wybierz „Aktualizacja oprogramowania systemowego” i zezwól na instalację wszelkich aktualizacji systemu.
    Uruchom ponownie PlayStation 4.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,325 PostsLatest Activity: 6 hours ago