Forum Discussion
kreatora
6 years agoHero (Retired)
@Zadymek91
Poproś żonę aby wylaczyła konsolę - ale tak by ta konsola nie była podłaczona do pradu na minut 10 i włączyła ponownie, To powinno zresetować Origin i gry. Czy oboje jesteście na ps4?
Nie jestem pracownikiem EA
Poproś żonę aby wylaczyła konsolę - ale tak by ta konsola nie była podłaczona do pradu na minut 10 i włączyła ponownie, To powinno zresetować Origin i gry. Czy oboje jesteście na ps4?
Nie jestem pracownikiem EA
- 6 years ago@kreatora A jeśli nie zadziałało? Żona mi tłumaczy, że nawet jak na swojej konsoli odpala moje konto to niby wyświetla, że posiadam zakupiony pakiet, ale tak na prawdę w żaden sposób nie można skorzystać z jego zawartości. Nie wyświetla nowych obiektów, które powinny być dodane. Wygląda na to, że 75 zł oddałem EA za nic.
- kreatora6 years agoHero (Retired)
@Zadymek91
Jesli korzystacie z jednego konta, to nigdy nie powinniscie probowac go otwierac rownolegle. Jesli zona probowała otworzyc grę w tym samym czasie kiedy ty uzywałes tego konta to jest opcja ze jej dojscie do konta przez Origin zostało z automatu zablokowane, a jesli nawet nie zablokowane to uszkodzone.
Jesli tak sie stało to mozecie spróbowac odinstalowac Origin z jej konsoli i pobrac go ponownie - jest szansa, ze to pomoze i jesli pomoze, to juz nigdy nie uzywac tego konta jednoczesnie.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,372 PostsLatest Activity: 3 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 16 minutes ago
- 18 hours ago
- 24 hours ago
- 2 days ago