Forum Discussion

krowka03's avatar
krowka03
Newcomer
1 month ago
Solved

błąd ed35e0ea:29f00e76:00000000:18a1dd51

Hej, mam simsy zainstalowane przez steam i wyświetla mi się cały czas powyższy komunikat. Sprawdzałam w menedżerze zadań i aplikacja nie jest odpalona, próbował też odinstalować i instalować ponownie. Czy ktoś wie jak to naprawić??

• Hej krowka03​ 

Ten błąd przy The Sims 4 na Steam zwykle oznacza, że gra „widzi” uszkodzone lub zablokowane pliki, mimo że aplikacja nie jest uruchomiona. Na początek spróbuj proszę tych kroków:

• Zamknij Steam i EA App, a potem zrestartuj komputer.
    • Wejdź w Dokumenty > Electronic Arts i zmień nazwę folderu „The Sims 4” (np. na The Sims 4_old).
    • Uruchom Steam i wybierz Sprawdź spójność plików gry dla The Sims 4.
    • Po weryfikacji uruchom grę – zostanie utworzony nowy, czysty folder gry.

Jeśli błąd nadal się pojawi, upewnij się, że EA App uruchamia się razem z grą i nie jest blokowana przez antywirusa.
    Sprawdź także, czy w tle nie działa żaden proces EA/TS4 w Menedżerze zadań po restarcie.

Jeśli problem nie ustąpi, podeślij proszę DxDiag.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej krowka03​ 

Ten błąd przy The Sims 4 na Steam zwykle oznacza, że gra „widzi” uszkodzone lub zablokowane pliki, mimo że aplikacja nie jest uruchomiona. Na początek spróbuj proszę tych kroków:

• Zamknij Steam i EA App, a potem zrestartuj komputer.
    • Wejdź w Dokumenty > Electronic Arts i zmień nazwę folderu „The Sims 4” (np. na The Sims 4_old).
    • Uruchom Steam i wybierz Sprawdź spójność plików gry dla The Sims 4.
    • Po weryfikacji uruchom grę – zostanie utworzony nowy, czysty folder gry.

Jeśli błąd nadal się pojawi, upewnij się, że EA App uruchamia się razem z grą i nie jest blokowana przez antywirusa.
    Sprawdź także, czy w tle nie działa żaden proces EA/TS4 w Menedżerze zadań po restarcie.

Jeśli problem nie ustąpi, podeślij proszę DxDiag.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago
7,642 Posts