Forum Discussion

Maggja90's avatar
10 months ago

Błąd interakcji Bara bara

Hej! 

Od kilku dni, oprócz tego, że gra niesamowicie muli i Simy zamarzają przy jakichkolwiek akcjach, pojawia się u mnie błąd w interakcji Bara bara u niektórych par - bo kilknięciu "bara bara" niektóre pary stają naprzeciwko siebie, wyrażają zgodę na interakcję, robią coś w stylu pajacyka i tu interakcja się resetuje - pary nie idą w miejsce wyznaczone do bara bara tylko pojawiają się nad nimi plusiki i serduszka. Jest to bardzo problematyczne dla rozgrywki. Sprawdzając simy w parze z innymi simami po nawiązaniu romantycznej relacji, często mogą z innym simem robić bara bara, ale między sobą już nie (bo między daną parą jest jakiś błąd i interakcja się resetuje). 

Miał ktoś podobny problem?

6 Replies

• Hej, też miałam ten sam problem. Doszłam do wniosku, że jeden z simów musi być po prostu zbuggowany. Najpierw zapisałam rodzinę w bibliotece, później w edycji rodziny podmienilam zbuggowanego sima na tego zapisanego wcześniej z biblioteki i udało mi się naprawić błąd. Jest to dosyć drastyczna metoda, bo tak na prawdę cała relacje trzeba zbudować na nowo. Może komuś uda się znaleść lepsze rozwiązanie na naprawę takiego sima (komenda reset sim nic nie dawała) 

• troche stary temat ale tez mam wlasnie ten problem tylko nie chce usuwac historii i relacji moich simow  przeczytalem gdzies ze podobno sie tak dzieje jak nastolatkowie beda zawierac relacje romantyczne i pozniej w mlodym doroslym zyciu sie pojawiaja problemy, czy da sie jakos inaczej to zrobic? 

• bstor's avatar
    bstor
    New Rookie
    2 months ago

Ktoś odpowie? Mam ten sam problem, gdy moi simowie byli nastolatkami wszystko działało, ale teraz nic nie działa jak powinno 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 2 hours ago