Forum Discussion

hjjk26's avatar
hjjk26
Seasoned Newcomer
2 days ago

Błąd podczas wczytywania menu gry na PlayStation 5

Witam mam problemy z wejściem do gry na PlayStation 5 podczas wczytywania menu występuje mi błąd Ce -108255-1 a jak już jakim cudem mnie wczyta to pojawiają się informacje o dodatkach tak jakbym je dopiero kupił.  ważne nie zawsze mnie wyrzuca ale bardzo często podczas ładowania do menu nie do parceli możliwe że to wina dodatków że nie lądują się odpowiednio bo moj kolega ma samą podstawkę gry i działa  u niego poprawnie a i mnie z dodatkami nie .  Mam nadzieję że naprawicie ten błąd .

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej hjjk26​ 

Na początek sprawdź, czy masz zainstalowane wszystkie aktualizacje systemu PS5 i samej gry. Potem warto zrobić pełne wyłączenie konsoli – nie tryb spoczynku, tylko wyłącz PS5 całkowicie na około 3 minuty i uruchom ponownie. Dobrze też wejść w ustawienia gry i upewnić się, że wszystkie dodatki są faktycznie zainstalowane i aktywne, a nie tylko “widoczne”.

Jeśli dalej będzie się sypać przy menu, spróbuj jeszcze przywrócić licencje w ustawieniach konta PlayStation i uruchomić grę ponownie.

Daj znać czy po tym gra zacznie się normalnie wczytywać.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago
7,723 Posts