Forum Discussion

milowju's avatar
3 years ago
Solved

błąd przy przeprowadzce

Po ostatniej aktualizacji mam duży problem z simami, których chcę oddzielić od rodziny. 

Klikając na telefon wybieram opcję "oddziel od rodziny" i niestety wszystko się buguje. Komenda znika, sim zostaje zresetowany. 

Zaznaczę, iż nie gram z modami i próbowałam już naprawiać grę, by pozbyć się tego i kilku innych błędów. 

• @milowju, @marekzb 

Członków rodziny można także rozdzielić w trybie świata, wchodząc  w zarządzanie rodzinami. Tam klikasz na rodzinę i wybierasz te Simy, które chcesz odłączyć od reszty rodziny. Przy okazji tam również możesz podzielić majątek rodziny.

No i wtedy nie musisz zaspokajać ich potrzeb 😉

Pozdrawiam

6 Replies

• marekzb's avatar
    marekzb
    Seasoned Hotshot
    3 years ago

Mnie się to także czasami zdarza. Ale wydaje mi się, że jest to raczej związane z niezaspokojonymi potrzebami. Simowi czegoś brakuje i nie chce się wyprowadzić dopóki tej potrzeby nie wypełni. Trzeba się przyjrzeć czego mu brakuje.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    3 years ago

@milowju, @marekzb 

Członków rodziny można także rozdzielić w trybie świata, wchodząc  w zarządzanie rodzinami. Tam klikasz na rodzinę i wybierasz te Simy, które chcesz odłączyć od reszty rodziny. Przy okazji tam również możesz podzielić majątek rodziny.

No i wtedy nie musisz zaspokajać ich potrzeb 😉

Pozdrawiam

• marekzb's avatar
    marekzb
    Seasoned Hotshot
    3 years ago

@danuta720 

Dzięki!!! Super! Jak zwykle bardzo precyzyjna porada nawet ilustrowana. Spróbuję ją zastosować wieczorem

• Hej! Tak, właśnie zaczęłam robić to w ten sposób, bo oddzielanie za pomocą telefonu przestało u mnie działać. 

Dziękuję za pomoc! 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 3 hours ago