Forum Discussion

julauke's avatar
julauke
Newcomer
11 months ago

Błąd przy stawianiu dachów na parcelach z dodatkiem "do wynajęcia"

Mimo odkrytych wszystkich parceli pojawia się błąd "nierowinięte do operacji". Czasem dach pojawiają się po wyjściu z trybu budowania, ale po powrocie do niego i próbie zedytowania dachu znów pojawia się ten błąd. Nie mam wgranych modów. 

1 Reply

• Hej julauke czy możesz przybliżyć, jak dokładnie wygląda ten błąd i co dokładnie zrobiłaś, że błąd się pokazał?

Co oznacza pojecie "odkryte parcele"? Wszystkie parcele w grze są "odkryte", czyli na widoku i do wszystkich można wejść. Myślę, że miałaś na myśli "odkryte pokoje", ale proszę doprecyzuj, bo z Twojego opisu trudno wywnioskować.

W tej chwili sprawdziłam w grze zamieszkałą działkę na wynajem o nazwie "Cypel Sungai ". Ale, żeby móc  ją modernizować, najpierw trzeba wyeksmitować z niej wszystkich mieszkańców, wiec zrobiłam to, następnie edytowałam tę działkę i weszłam w tryb budowy, odkryłam wszystkie pomieszczenia i nie widzę  żadnych błędów ani z dachami, ani z innymi częściami budynku.

Dachy przed modernizacją:

Dachy po modernizacji

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago
7,555 Posts