Forum Discussion

majtta's avatar
7 years ago
Solved

Błąd przy włączeniu.

Witam. 

Zmagam się już któryś dzień z danym problemem. Zainstalowałam The Sims 4 z wszystkimi dodatkami. Przy włączeniu gry pokazuję mi taki komunikat (załącznik). 

Odinstalowywałam już Origin. Czyściłam rejestr. Odinstalowywałam grę i instalowałam od nowa. 

Zaktualizowałam wszystkie sterowniki. Pakiet Visual ++. 

Mam windowsa 10. 

Typ systemu: 64 bitowy.

Czy może ktoś mi pomóc? 😉 

• @majtta 

Dodatki musisz kupić, a nie pobierać pirackie wersję które są na filmie. Niestety nie mogę Ci pomóc z tym problemem, jeżeli nie masz oryginalnych dodatków. Pirackie wersje nie zawsze działają i mogą coś namieszać w twoim komputerze.

Założyłaś temat na oficjalnym forum EA, na którym jest udzielana pomoc tylko, gdy mamy wszystkie gry i dodatki zakupione. Nie pomagamy w rozwiązywaniu problemów z pirackimi wersjami, przykro mi, ale niestety takie są zasady.

5 Replies

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@majtta 

Sprawdź jeszcze wszystkie kroki z TEGO tematu i daj znać czy pomogło. Rozumiem, że  gra oryginalna?

• majtta's avatar
    majtta
    7 years ago
    Ściągnęłam z tego linku : https://www.youtube.com/watch?v=XrIy7gZkTKI&t=12s

Wcześniej ten Pan miał wstawkę również z wszystkimi dodatkami prócz Zostań Gwiazdą i film był taki sam jak wyżej i wszystko działało.

A ściągnęłam z tego linku co powyżej wysłałam

Zainstalowałam i pokazuje mi tamten komunikat.

Wszystkie sterowniki aktualizowałam, directx również, pakiet visaul ++ również.

Windows też jest zaaktualizowany.

W czym może tkwić problem?

Odinstalowywałam Origin , czyściłam rejestr bo robię to często i itp i NIC!

Nic nie dało odinstalowaanie gry i Origina i zainstalowanie ponownie.

Kompletnie nic.
  • MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@majtta 

Dodatki musisz kupić, a nie pobierać pirackie wersję które są na filmie. Niestety nie mogę Ci pomóc z tym problemem, jeżeli nie masz oryginalnych dodatków. Pirackie wersje nie zawsze działają i mogą coś namieszać w twoim komputerze.

Założyłaś temat na oficjalnym forum EA, na którym jest udzielana pomoc tylko, gdy mamy wszystkie gry i dodatki zakupione. Nie pomagamy w rozwiązywaniu problemów z pirackimi wersjami, przykro mi, ale niestety takie są zasady.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 2 days ago