Forum Discussion

icobaltbluei's avatar
icobaltbluei
Seasoned Newcomer
2 years ago
Solved

Błąd wczytywania gry - EA App, Windows

Witam, od przedwczoraj moja gra odmawia posłuszeństwa i gdy zamierzam przenieść simów w inne miejsce za pośrednictwem podróży, wyświetla mi się komunikat o błędzie wczytywania gry.

Najpierw wyświetlał mi się ten kod:
123:ea4775ce:6f3d9b86.

Wrzuciłam na pulpit folder z modami i CC, naprawiłam grę poprzez EA App, wyrzuciłam z folderu gry pliki cache i inne, które zalecano usuwać innym osobom z podobnym problemem.
Kolejny kod, który mi się wyświetlił po wszystkich poprzednich krokach, bez wrzucania do gry jakichkolwiek modów:
123:abfcd074:dc573904

Co robić? Proszę o rady i dziękuję🙂

• Ostatnio wydana aktualizacja powinna rozwiązać ten problem. 

• [AHQ] Kod błędu 121 nie pojawia się już po wprowadzeniu się podczas rozgrywania scenariusza „Odnaleźć miłość po rozstaniu”.
    • [AHQ] Kod błędu 123 nie pojawia się już w pewnych okolicznościach po podróżowaniu do innej lokacji.

W przypadku dalszych problemów wyczyść pamięć podręczną EA app i napraw grę.

5 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@icobaltbluei 

Wygląda na to, że nadal  masz w grze jakieś mody. W takiej sytuacji usuń z gry całkowicie folder Mods, następnie napraw grę w aplikacji EA.

Przeczytaj uważnie poradnik i zastosuj wszystkie jego wskazówki.

Pozdrawiam

• icobaltbluei's avatar
    icobaltbluei
    Seasoned Newcomer
    2 years ago

Niestety, błąd w dalszym ciągu pojawia się, mimo, że folder z modami został przeze mnie usunięty, a gra naprawiona.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Ostatnio wydana aktualizacja powinna rozwiązać ten problem. 

• [AHQ] Kod błędu 121 nie pojawia się już po wprowadzeniu się podczas rozgrywania scenariusza „Odnaleźć miłość po rozstaniu”.
    • [AHQ] Kod błędu 123 nie pojawia się już w pewnych okolicznościach po podróżowaniu do innej lokacji.

W przypadku dalszych problemów wyczyść pamięć podręczną EA app i napraw grę.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,365 PostsLatest Activity: 5 hours ago