Forum Discussion

Pallory's avatar
1 year ago

Błąd wczytywania gry

Hej, przychodzę tutaj z problemem który mnie dzisiaj napotkał po raz pierwszy. Grałam sobie zwyczajnie i moja simka skończyła uniwersytet, przyszedł mi pop-up aby pójść na wręczenie dyplomów jednak w momencie przenoszenia simki na inną parcelę ukazało mi się powiadomienie :

"Błąd wczytywania gry. Kod błędu: 123:b05be4f2:fee14d66. Zalecamy ponowne uruchomienie gry"

Na początku rzeczywiście zresetowałam grę i próbowałam wczytać moją simkę spowrotem ale błąd pojawił się ponownie z innym kodem błędu. Na szczęscie miałam innego sima w rodzinie i po prostu wczytałam grę jako simka która poszła w tamtym momencie do szkoły. Simka która miała być na rozdaniu dyplomów została w domu, całkowicie funkcjonalna. Dostałam dyplom do ekwipunku i wszystko działało sprawnie ponownie. Wybrałam mojej simce karierę "Aktorka" i po pierwszym filmie została nominowana do nagrody jednak w momencie pojechania na parcele

gdzie to się działo błąd się znów pojawił ☹️

Przetestowałam wszystkie rozwiązania z innych postów na tym forum, reddicie i youtubie jednak nic nie pomogło. Od razu mówię, błąd pokazywał się również bez modów i po reinstalacji gry całkowicie na nowo.

Stwierdziłam, że po prostu cofnę save przed momentem pierwszego błędu i testowałam czy po prostu nie mogę się przemieszczać między parcelami czy coś ale wszystko działało poprawnie, aż do momentu rozdania dyplomów.

Nie mam absolutnie pojęcia co może powodować ten błąd więc jeżeli ktoś ma lepsze rozwiązanie niż "usuń mody, usuń pliki i napraw grę" lub "reinstall" to byłabym wdzięczna za pomoc bo chcę widzieć jak moja simka się rozwija i dostaje nagrody.

1 Reply

• U mnie ten sam błąd w grze wystąpił 2 raz, przy przenoszeniu Sima do innej lokalizacji, wyświetla się błąd wczytywania gry i kod błędu. Nie posiadam modów, naprawiałam grę dużo razy ale to nie pomaga. Co więcej parcela na którą chcę przenieść Sima, automatycznie staje się Niepełna, ale po sprawdzeniu wymagań parceli wszystko jest ok i niczego nie brakuje 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,696 Posts