Forum Discussion

happydanny2012's avatar
2 years ago
Solved

Błąd wczytywania gry

Hejka!

mam naprawde duzy problem z grą!

Crashuje mi ją na jednej konkretnie rodzinie, przy podróży na jedna konkretnie parcele

Bład to 123:b55de735:61026633

probowalam juz kilkukrotnie resetowac wszystkie pliki gry

poprzez przeniesienie calego pliku TS4, nastepnie uruchomienie i naprawienie plikow gry przez EA 

problem nie wystepowal na innej rodzinie - nowowygerenowanej ale po wgraniu saves i Tray dla starej problem znowu występował! 
Reinstalowalam gre i problem dalej wystepowal😏

wykonałam rownież osobno procedure usuwania plikow dla modow jednak problem caly czas wystepuje 

wgrywalam tez stare pliki rodziny i ciagle to samo

wczesniej bywalam na tej parceli i nie bylo problemu 

z gory dziekuje za pomoc!

jestem zdesperowana miec akurat ta rodzine gdyz gram nia dosyc dlugo i dopiero teraz wystapil problem

musze zaznaczyc ze w kodzie po 123 wystepuja inne zakonczenia podczas crushu

• Opisany przez Ciebie problem został wcześniej rozwiązany w jednej z aktualizacji:

• [AHQ] Kod błędu 121 nie pojawia się już po wprowadzeniu się podczas rozgrywania scenariusza „Odnaleźć miłość po rozstaniu”.
    • [AHQ] Kod błędu 123 nie pojawia się już w pewnych okolicznościach po podróżowaniu do innej lokacji.

Jeśli w dalszym ciągu nie możesz prowadzić rozgrywki sprawdź również kroki podane poniżej:

- wyczyść pamięć podręczną EA app

- napraw grę i przetestuj jej działanie

W przypadku dalszych problemów przywróć wcześniejszy zapis i kontynuuj rozgrywkę.

3 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Opisany przez Ciebie problem został wcześniej rozwiązany w jednej z aktualizacji:

• [AHQ] Kod błędu 121 nie pojawia się już po wprowadzeniu się podczas rozgrywania scenariusza „Odnaleźć miłość po rozstaniu”.
    • [AHQ] Kod błędu 123 nie pojawia się już w pewnych okolicznościach po podróżowaniu do innej lokacji.

Jeśli w dalszym ciągu nie możesz prowadzić rozgrywki sprawdź również kroki podane poniżej:

- wyczyść pamięć podręczną EA app

- napraw grę i przetestuj jej działanie

W przypadku dalszych problemów przywróć wcześniejszy zapis i kontynuuj rozgrywkę.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,365 PostsLatest Activity: 4 hours ago