Błąd zapisu 403:8e5010b7:5b944a44
- 2 years ago
Nie mogę zapisać z tego poziomu. Przywracałam starszy zapis i kilka razy mi się udało zapisać a potem się wykrzaczało na nowo. Obecnie zrobiłam tak, że zapisałam parcele oraz simkę w galerii, a potem je pobrałam z galerii do nowego zapisu i gram nimi na zupełnie nowych zapisach jakby po naprawie. Folder ze starymi zapisami zostawiłam sobie na pendrivie. To jest zupełnie nowa rodzina. Szkoda mi tylko utraty poprzedniej rodziny. Już jakieś postępy tam miałam. Kilka dni temu kupiłam nowy dodatek, zrobiłam nową rodzine i dosłownie po 24h grania się wykrzaczyła. Obawiam się, że problem mógł powstać ponieważ nie odłączyłam synchronizacji do one drive i jak zaczęło brakować miejsca tam to one drive zaczął usuwać pliki z zapisów i obawiam się, że zanim to zauważyłam zapisy się uszkodziły i przez to nie ma możliwości naprawienia tego. Bo po odłączeniu i zainstalowaniu jakby gry na nowo wszystko działa na nowych zapisach, a te stare niezależnie czy na jednej czy na drugiej rodzinie się wysypały 😭. Pozostaje mi tylko westchnąć pamiętając, że to tylko gra i „mówi się trudno i płynie się dalej”. Dziękuje niezmiernie za pomoc i mam nadzieje, że nikomu więcej się takie coś nie przydarzy. 🙂