Forum Discussion
Hej warmgrave
Dzięki za zgłoszenie. Bbłąd zapisu (kod 21) po aktualizacji The Sims 4 najczęściej jest powiązany z problemem zapisu danych gry lub dostępem do folderów. Na start spróbuj proszę wykonać poniższe wskazówki:
- wyjdź z gry i uruchom ją ponownie jako administrator,
- sprawdź, czy w Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 masz wystarczająco wolnego miejsca i czy folder nie jest ustawiony jako „tylko do odczytu”,
- jeśli używasz OneDrive lub innej chmury, tymczasowo wyłącz synchronizację folderu Dokumenty i sprawdź zapis ponownie.
Kod 00000008:00000000000000c8 często pojawia się razem z tym błędem, gdy gra nie może poprawnie zapisać lub dostarczyć zawartości po aktualizacji. Daj proszę znać:
- czy grasz z modami czy bez,
- czy problem występuje we wszystkich zapisach, czy tylko w jednej rodzinie,
- czy zapis „Zapisz jako” też kończy się błędem.
- Patelixiaa12 days agoNewcomer
Hej, mam ten sam problem po aktualizacji.
Grałam z modami, więc myślałam, że to tutaj będzie problem, ale odinstalowałam wszystkie, naprawiłam grę i dalej jest bez zmian. Zawartości nie da się pobrać i nie mogę zrobić zapisu żadnej gry, nawet nowo rozpoczętej. Z OneDrive nie korzystam, mam tą aplikację odinstalowaną a na dysku mam 30 GB wolnego miejsca. "Zapisz jako" również nie działa.
Ostatecznie odinstalowałam TS4 razem z dodatkami i zainstalowałam ją na nowo, to również nie pomogło, co jeszcze mogę zrobić? Bo niestety w tej sytuacji, od ostatniej aktualizacji, nie mam jak grać w grę.
- EA_Kalina10 days ago
Community Manager
Hej Patelixiaa
Dzięki za dołączenie do rozmowy. Masz już bardzo wiele ważnych kroków za sobą. Chciałabym Cię jeszcze poprosić o przetestowanie działania gry na zupełnie nowym koncie administratora (bez wcześniejszych savów, modów oraz bez żadnych pobrań z Galerii).
Daj znać jak poszło.