TTV_AlexSnapeXDNewcomer4 months agoBłąd zapisu pomocy Za każdym razem od nowej aktualizacji mam taki błąd przy zapisie błagam pomocy 20250823_000617.jpg4.7 MB
wikipedyyySeasoned Rookie4 months agoNależy zaktualizować modyfikacje ze skryptami (np:MCComand) lub naprawić grę w EA app
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,592 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,592 Posts
Recent Discussionsproblem z uruchomieniem simsów nie mogę otworzyć simsów 4 bo wyskakuje mi taki błąd, próbowałem odinstalowywać simsy i nic nie dało, usunąłem wszystkie mody i nadal mi ten błąd pokazuje proszę o pomoc Animals disappearing Animals in the game are not functioning correctly. It is impossible to ride a horse — when selecting the “Mount” interaction, the Sim resets immediately. Another issue is that dogs and cats disappea...wyłączenie gry Gra samoistnie się wyłącza Middle mouse button no longer rotates camera after recent update Hi, after the recent Sims 4 update my middle mouse button stopped rotating the camera. I am using the Sims 3 camera. Mouse wheel scrolling still works for zooming in and out, but pressing and holdin...Błąd z interakcja z niemowlakiem Witam, Mam problem ponieważ zniknęły mi wszystkie możliwe interakcje z niemowlakami. Gdybym chciała żeby moja simka np wzięła niemowlę na ręce i coś tam zrobiła to nie mogę i wyświetla mi się t...