Forum Discussion

makarona2137's avatar
makarona2137
Newcomer
3 days ago

błąd

nie mogę wejść do galerii. pokazuje mi  ,ze nie mam internetu. chodz działa normalnie, nie wiem co mam zrobić.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 hours ago

Hej makarona2137​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. Poniżej znajdziesz kilka kroków, które mogą rozwiązać napotkany przez Ciebie problem: 

Zamknij całkowicie The Sims 4 oraz EA app, a następnie uruchom ponownie komputer lub konsolę. Następnie wyłącz router z prądu na około minutę, podłącz go ponownie i poczekaj, aż połączenie zostanie przywrócone.

Wyczyść pamięć podręczną EA app:

• EA app -> menu z trzema kreskami ->Pomoc ->Odzyskiwanie aplikacji ->Wyczyść pamięć podręczną.

Napraw pliki gry:

• EA app ->Biblioteka ->The Sims 4 ->trzy kropki lub Zarządzaj ->Napraw. Po zakończeniu naprawy uruchom grę ponownie.

Jeśli korzystasz z modyfikacji, przenieś tymczasowo folder „Mods” na pulpit i sprawdź Galerię po ponownym uruchomieniu gry.

Sprawdź również, czy konto EA nie jest kontem dziecka. Galeria The Sims 4 jest dostępna dla użytkowników od 13. roku życia.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,859 Posts