Forum Discussion

Kamika12's avatar
Kamika12
New Novice
26 days ago

Błędy sims 4

Ostatnia aktualizacja dodała mi dużo nowych błędów ,których nie miałam wcześniej ,a jak usunięto u innych to się pojawiły, natomiast moje błędy zostały .Teraz więc mam ich bez liku .Już boję się nowej aktualizacji bo już gra stała się niemożliwa a co będzie w grudniu?Wymienione błędy do usunięcia w grudniu ja narazie nie mam. Więc spodziewam się że je dostanę. Moje błędy od zarania to:asiracje "lepkie rączki " nie można nic ukraść, licealne lata nie odznacza się "opowiedz legendę" ostatni "złap rybę razem". W życiu i śmierć znikają napisy nad roślinami(to dostałam w prezencie przy którejś aktualizacji)Znikają obrazy .Na stole stolarskim zacina się zrobienie gnoma.Szczepione rośliny nie rodzą tych dodatkowych roślin.Drzewo pieniężne nie ma owoców tylko simleony.Zacina się gra przy budowie domów (trzeba resetować).......

[Moved to The Sims 4 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,545 Posts