3 years ago
Błędy the sims 4
Witam moi simowie mi się znów zaczęli bugowac jak mają pragnienie ze chcą patrzeć w chmury to za chwilę stoją bezczynnie i nie mogą w te chmury patrzeć wogule pozatym jak noszą parasol czy kubek to p...
Już sobie poradziłam dziękuję za pomoc nie wchodzi się w sklep tylko tam gdzie masz wszystkie swoje dodatki i trzeba zaznaczyć żeby dodało do kolejki i zainstalowało i już mi się instaluje mam nadzieję że będzie wszystko teraz działać normalnie a te całe przywruceniu do ustawień to jest to samo co format czy trzeba jakoś robić inaczej formatowanie??
Każdy kto ma problem z tym dodatkiem powinien narobić takiego samego hałasu jak w przypadku błędów z grą ślubne historie bo to jest taka sama sytuacja tylko ze ten dodatek jest już dawno wydany i nikt dla tego tego tematu tak otwarcie nie zacznie a jedną osobą to nic nie zrobi a pracownicy EA będą sobie dalej wymyślać dodatek za dodatkiem z masą błędów i tak będzie w kółko jak niechce się im naprawiać to niech od nowa wymyślają takie zawody tylko bez żadnych błędów bo jak ja widzę ten dodatkiem jest tak samo nie grywalny jak w przypadku ślubnych historii tylko tam ludzie byli sprytni i nie dali sobie byle czego wcisnąć